رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه هر 10 سال یک زلزله مهم در کشور رخ میدهد گفت: از این رو لازم است تا در آینده مهندسان سازههای سبک و مقاوم در برابر زلزله عرضه کنند.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو» دکتر علیرضا رهایی در مراسم افتتاح اولین دوره مسابقه ملی طراحی لرزهای سازهها و اولین سمینار ملی مهندسی زلزله با اشاره برگزاری مسابقات علمی اخیر این دانشگاه افزود: در 10 روز اخیر 2 مسابقه ملی بتن و پلهای ماکارونی برگزار شده است و مسابقه ملی طراحی لرزهای سازهها سومین مسابقه این دانشگاه در 10 روز اخیر است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به اهمیت لرزهای سازهها اظهار داشت: ایران کشور لرزه خیزی است که تقریبا هر 10 سال یک زلزله بزرگ در نقاط مختلف کشور رخ میدهد که حاصل آن بروز خسارات جانی و مالی است.
وی با اشاره به تجربه زلزلههای بزرگ کشور چون بم،گلبافت کرمان، بوئین زهرا، اردبیل ومنجیل، خاطر نشان کرد: برگزاری این مسابقه زمینه خواهد شد تا جمعهای دانشجویی ایدههای خود را در کنار هم قرار دهند تا در آینده بتوانند سازههای سبک و مقاوم در برابر زلزله ارائه دهند.
رهایی، با تاکید بر اینکه این مسابقه زمینهای خواهد بود تا تیمهای شرکت کننده در طرحهای بزرگ در این زمینه مشارکت داشته باشند، ادامه داد: نزدیک به 3 دهه است که مهندسان کشور در ساخت سازههای مهمی چون ساخت خطوط زیر زمینی مترو، سدها و سیلوها نقش مهمی را ایفا میکنند.
وی با بیان اینکه این مسابقه تاکنون در کشور آمریکا برگزار میشده است، یادآور شد: این مسابقه نیز با همکاری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی و دانشگاه امیرکبیر در کشور برگزار شده است که امیدواریم در سال آینده این مسابقه با مشاکت سایر دانشگاهها برگزار شود.