نواب نصیرشلال در گفتگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص تیم ملی وزنه برداری گفت: تا کنون اردوهای خوبی برگزار شده؛ دومین مرحله اردو که از اوایل فروردین ماه شروع شده بود نیز به پایان رسید و من تقریباً تا 95 درصد به آمادگی رسیدم.
وی در ادامه افزود: امیدوارم بتوانم این آمادگی خود را حفظ، و تمرینات خوبی برگزار کنم و از نظر استقامت در شرایط بهتری قرار بگیرم.
دارنده مدال نقره المپیک لندن تصریح کرد: از جمعه دور سوم اردوها در چابکسر برگزار می شود؛ امیدوارم بتوانیم اردوهای آتی را با شرایط بهتری برگزار کنیم.
نصیرشلال افزود: وزنه برداری مانند کشتی از رشته های مدال آور است و معمولاً روی مدال های آن حساب می کنند، ولی حمایت های کمی از آن صورت می گیرد؛ من معتقدم که باید مسئولان نگاه بهتری نسبت به این رشته داشته باشند تا آنچه را که امروز می کاریم در بازی های آسیایی برداشت کنیم.
وی در خصوص مدال آوری وزنه برداری در بازی های آسیایی نیز گفت: اگر از وزنه برداری حمایت نکنیم چطور می توانیم انتظار مدال داشته باشیم؛ قول می دهم اگر شرایط روحی و جسمی بچه ها بهتر شود دل مردم را شاد خواهیم کرد و پاسخگوی اعتماد مسئولان به بهترین نحو خواهیم بود.
نمیتوانم پیش بینی کنم در بازیهای آسیایی چه مدالی میگیرم
ملی پوش وزنه برداری کشورمان در خصوص میزان آمادگی خود و شانس مدال آوریش در بازی های آسیایی کره جنوبی گفت: یکسری مشکلات در فدراسیون وزنه برداری و کادر فنی این تیم وجود داشت که باعث شد یک سال و چهار ماه از میدان ها دور باشم، بنابراین نمی توانم قول دهم و پیش بینی کنم که چه نتیجه ای را بدست می آورم.
نصیرشلال یادآور شد: تنها چیزی که می توانم امروز قول آن را بدهم این است که تمام تلاش خود را به کار می گیرم و از همه چیز می گذرم تا برای مردم افتخارآفرین باشم و کشورم را سربلند کنم.
یک ماه مانده به بازیهای آسیایی رفت و آمدها به اردوی وزنهبرداری آغاز میشود
وی در خصوص تبعیض موجود در ورزش کشور نیز گفت: مسئولان باید نگاهی منطقی به ورزش داشته باشند و احساسی برخورد نکنند؛ آنها باید ببینند کدام رشته ها مدال آور است و براساس آن اولویت بندی کنند و صرف اینکه فوتبال یکسری احساسات دارد و تماشاچی های زیادی را جذب می کند، تصمیم گیری نکند و بدانند که برای بالا بردن رنکینگ ورزش ایران در آسیا و جهان چه رشته های مدال آور هستند.
دارنده مدال نقره المپیک لندن خاطرنشان کرد: باید این را در نظر داشت که در یک ماه نمی توان موفق شد و لازم است که از چند ماه قبل حمایت ها آغاز شود. متأسفانه می بینیم که یک ماه به بازی های آسیایی مانده همه در اردو حاضر می شوند و از رشته های مدال آور تقاضای مدال آوری دارند.
نصیرشلال افزود: یک ماه قبل از بازی های آسیایی، حمایت ها هیچ ارزشی ندارد. ممکن است که این زمان برای برخی از رشته ها کافی باشد، ولی وزنه برداری شرایط متفاوتی دارد و اردوها و تمرینات آن از شش ماه قبل آغاز می شود. اگر یک ماه مانده به مسابقات میلیاردها تومان هم هزینه کنند هیچ فایده ای ندارد و هیچ نتیجه ای بدست نخواهد آمد.
چرا حقوق ما از صندوق حمایت مانند سایر کارمندان با تورم تغییر نمیکند؟
وزنه بردار کشورمان در خصوص پرداخت حقوق به قهرمانان با تأخیر و عملکرد صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان گفت: من انتقاد جدی به صندوق دارم. اگر این صندوق برای حمایت است پس چرا حقوق آن با تأخیر پرداخت می شود. من نمی گویم که پرداخت حقوق ها در حد قهرمانان سایر کشورها باشد، ولی آیا واقعاً پرداخت حقوق 720 هزار تومان برای مدال نقره المپیک کافی است؟ تازه این حقوق را هم با چند ماه تأخیر پرداخت می کنند.
وی یادآور شد: مگر در کشور ما تورم وجود ندارد؟ آیا حقوق کارمندان و مدیران افزایش پیدا نمی کند؟ چرا صندوق این روند را در پرداخت حقوق ما اعمال نمی کند و چرا حقوق ما نباید متناسب با سایر مردم افزایش داشته باشد؟
نصیرشلال تصریح کرد: برخی از ورزشکاران واقعاً روی این پول حساب می کنند و برای امرار معاش خود به آن نیاز دارند، اما متأسفانه این حقوق با تأخیر زیاد و به میزان کمی پرداخت می شود.
دارنده مدال نقره المپیک لندن عنوان کرد: برای مثال معلولان ما که برای کسب مدال زحمت زیادی می کشند باید 430 هزارتومان دریافت کنند؛ این در حالی است که کسی که نتیجه نمی گیرد درآمد بیشتری دارد.
شاد کردن مردم از میلیاردها تومان پول برایم باارزشتر است
وی در پاسخ به این سؤال که اگر زمان به عقب بر می گشت دوباره وزنه برداری را انتخاب می کردید، گفت: خدا می داند که علاقه زیادی به وزنه برداری دارم؛ آن احساسی که به مردم دارم و در مقابل، حمایت هایی که مردم از من می کنند، از میلیاردها تومان برایم باارزش تر است؛ من در زندگی با مشکلات زیادی به لحاظ مالی مواجهم، ورزشکاران سایر رشته ها نیز همین شرایط را دارند، بنابراین باید این نکته را در نظر داشت که کسی که ورزشکار ملی کشور است و مدال جهانی و المپیک دارد انتظارات زیادی از وی هست و باید حمایت های بیشتری صورت گیرد.
نصیرشلال افزود: متأسفانه ورزشکاران ما، بخصوص ورزشکارانی که در جهان و المپیک عنوان های زیادی برای کشور کسب کرده اند، در شرایط نامناسب مالی قرار دارند که لازم است مسئولان توجه بیشتری به آنها داشته باشند.
فوتبالیستی که حتی در سطح آسیا هم مطرح نیست چرا باید چندین برابر ورزشکاری که مدال المپیکی دارد پول بگیرد
دارنده مدال نقره المپیک لندن در خصوص تبعیض های بین فوتبال و رشته های مدال آور و همچنین صرف نیمی از بودجه ورزش ها به فوتبال گفت: به هر حال کسی که فوتبال بازی می کند نیز حق دارد که پول خوبی دریافت کند، ولی من معتقدم که ورزشکار باید در سطحی که قرار دارد، پول بگیرد؛ وقتی که فوتبالیست ما در سطح آسیا هم مطرح نیست چرا باید چندین برابر ورزشکاری که مدال المپیکی دارد پول بگیرد.
وی افزود: اگر یک ورزشکار جایگاه مدالش از رشته ای دیگر بیشتر است، باید پول بیشتری نیز دریافت کند و من معتقدم که باید متناسب با مدال ها در رشته ها هزینه شود.
نصیرشلال گفت: مثال ما و فوتبال مانند خانواده ای است که به فرزند معمولی خود بیشتر توجه می کند و فرزند درسخوان و نخبه اش را مورد بی مهری قرار می دهد.