هوشنگ نصیرزاده در گفتگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص نکات مهم در قراردادهای بازیکنان و باشگاه ها گفت: بازیکنان خیال نکنند که با امضای قراردادی که در فدراسیون به ثبت نرسیده می توانند با باشگاه های دیگر قرارداد امضا کنند؛ چراکه قراردادهایی که بین مدیر باشگاه و بازیکنان امضا می شود دارای اعتبار است، حتی اگر در هیأت فوتبال و فدراسیون به ثبت نرسیده باشد.
وی در ادامه افزود: باشگاه ها باید قراردادها را کاملاً فنی تنظیم کنند تا قراردادها به نفع بازیکنان تمام نشود؛ همچنین در قراردادها بجز واحد ریال، اجازه استفاده از واحدهای پولی دیگر را ندارند و نمی توانند قرارداد بازیکنان را با اموال منقول دیگر به ثبت برسانند.
کارشناس حقوقی فدراسیون فوتبال گفت: پرداخت مالیات باید در قراردادها به عهده بازیکن قید شود و قبول آن توسط باشگاه ها غیرقانونی است.
نصیرزاده در ادامه بر تأکید باشگاه ها به پایبندی بازیکنان بر آیین نامه انضباطی تأکید کرد و گفت: کنترل اخلاق ذاتی بازیکنان به عهده باشگاه هاست، ولی کنترل اخلاق حرفه ای آنان از وظایف فدراسیون فوتبال می باشد.
وی تصریح کرد: آنچه که مربوط به رفتار شخصیتی بازیکنان و شب نشینی ها و شرکت در برخی مراسم های خاص است، به باشگاه ها مربوط می شود و آنها باید احساس مسئولیت داشته باشند.
کارشناس حقوقی فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه برخی از مدیران برای آزاد کردن بازیکنانی که به دلیل برخی مسائل اخلاقی بازداشت شده اند، اقدام می کنند، گفت: مدیران باشگاه ها باید نسبت به این قضیه احساس مسئولیت داشته باشند و هیأت مدیره باشگاه ها به عنوان مافوق مدیران باید بر عملکرد آنها نظارت و در این مسائل ورود کنند.
نصیرزاده یادآور شد: فدراسیون فوتبال اجازه ورود در این مسائل را ندارد، مگر اینکه سلامت مسابقات را به خطر اندازد.