کد خبر:۳۱۹۱۱۶
ملاقات ماه و سیاره زهره در بامداد دوشنبه
در بامداد فردا، دوشنبه سیاره زهره به نزدیکترین فاصله خود به ماه میرسد که پدیده همنشینی ماه و زهره رخ خواهد داد.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، در سحرگاه فردا، دوشنبه، 5 خردادماه قبل از طلوع خورشید میتوان پدیده همنشینی هلال روزهای آخر ماه و سیاره پرفروغ زهره را مشاهده کرد.
سیاره زهره یا ناهید دومین سیاره منظورمه خورشیدی است که میان زمین و تیر (عطارد) قرار دارد. این سیاره نزدیکترین سیاره به زمین و بعد از ماه، درخشانترین جرم آسمانی است که به هنگام شب از زمین رویت میشود.
این سیاره داغترین سیاره در سامانه خورشیدی است. نور آفتاب پس از نفوذ در جو این سیاره و جذب شدن توسط سطح آن، به صورت گرما از سطح بازتابیده میشود، اما انبوه دیاکسید کربنِ جو ناهید، این گرمای بازتابیده را به دام انداخته و از رها شدن آن در فضا جلوگیری میکند.
این جذب اضافی گرما، که به پدیده گلخانهای معروف است، میانگین گرمای ناهید را بیش از هر سیاره دیگری (حتی سیاره تیر) در سامانه خورشیدی بالا برده است به طوری که این حرارت برای ذوب کردن فلز سرب کافی است. از اینرو پیدایش زندگی در این سیاره، غیر ممکن است.
این جرم آسمانی در بامداد فردا به نزدیکترین فاصله خود به ماه خواهد رسید به گونهای که فاصله این دو جرم از یکدیگر در حدود کمتر از 6 درجه خواهد بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.