آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۹۴۴۳
رفوگر در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

عده‌ای مانند اختاپوس بر روی بیت‌المال خیمه زده بودند/ تنها راه کاهش هزینه‌ها در فوتبال ورود بخش خصوصی است

رئیس اسبق فدراسیون کشتی گفت: سال‌ها بود که عده‌ای مانند اختاپوس بر روی بیت‌المال خیمه زده بودند و از پول مردم هزینه می‌کردند، اما وزارت ورزش به این اوضاع سر و سامان داد.
به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، سیدجواد رفوگر، رئیس اسبق فدراسیون کشتی و رئیس انستیتو بین‌المللی کشتی به عنوان رئیس دومین سمپوزیوم بین المللی کشتی میزبان رؤسا و استادان فدراسیون جهانی کشتی بود که این مسئله اهمیت زیادی دارد.
 
در آستانه برگزاری این سمپوزیوم، خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو» گفتگویی را با سیدجواد رفوگر انجام داده که مشروح آن در ادامه آمده است.
 
«خبرگزاری دانشجو»- آقای رفوگر در ابتدا توضیحاتی درباره این سمپوزیوم بفرمایید.
 
رفوگر: برای اولین بار در طول تاریخی کشتی چنین سمپوزیومی در کشورمان برگزار ‌شده و تا کنون چنین اتفاقی نیفتاده بود.
 
با پیگیری‌هایی که از سوی شخص رسول خادم، رئیس فدراسیون کشتی و ارتباطی که توسط دکتر بهمن میرزایی با کمیسیون مرکز علمی فیلا انجام شد و با موافقت فیلا، میزبانی این سمپوزیوم به ایران داده شد.
 
در اصل این دومین سمپوزیوم کشتی در جهان بود. خوشبختانه با این ارتباطات، سطح دانش مربیان ما سال به سال افزایش می‌یابد. انستیتو کشتی سعی کرده این مربیان را با علم روز دنیا آشنا کند و به سمت دانشگاه‌ها پیش رود؛ همچنین مربیان را به کلاس‌های بین المللی اعزام کند و آنها را با محافل بین‌المللی دنیا آشنا نماید.
 
«خبرگزاری دانشجو»- در این سمپوزیوم چه افرادی حضور داشتند؟
 
رفوگر: سعی کردیم در نشست های خود از سخنرانانی که با کمیسیون علمی فیلا در ارتباط هستند، دعوت کنیم، به همین منظور استادانی از کشورهای آمریکا، روسیه، بلغارستان، مجارستان و کانادا که عضو کمیسیون فیلا هستند، دعوت کردیم؛ همچنین در این سمپوزیوم در ارتباط با تغذیه تخصصی کشتی، روان‌شناسی، بیومکانیک، آنالیز و موارد دیگر بحث شد.
 
در این سمپوزیوم از مربیان سراسر کشور و مربیان نخبه استان‌ها دعوت شده و در آینده نیز کنگره و سمینارهای علمی برگزار، و مقالات زیادی را در مورد کشتی ارائه خواهیم کرد و با دانشگاه‌هایی که در این بخش تخصصی کار کرده‌اند تعامل می‌کنیم تا در این رشته آسیب‌شناسی کنیم.
 
«خبرگزاری دانشجو»- خروجی این سمپوزیوم چه بود؟
 
رفوگر: خروجی این سمپوزیوم به سود کشتی است و این فرصت بسیار خوبی است که به طور احسن از آن استفاده خواهیم کرد.
 
هدف کلی ما نیز بالا بردن دانش مربیان و افزایش ارتباط آنها با فیلا بود تا با توجه به قهرمانی کشورمان در جهان بتوانیم یکی از مراکز پیشرفته علمی در فیلا باشیم، البته این امر دور از دسترس نیست؛ به علاوه با ارتباطی که رسول خادم و علیرضا حیدری، رئیس و نایب رئیس فدراسیون کشتی با فیلا برقرار کردند، می‌توانیم برای بالا بردن سطح دانش مربیان تعداد بیشتری را به این کلاس‌ها اعزام کنیم و کرسی‌های بیشتری در فدراسیون جهانی بدست آوریم.
 
«خبرگزاری دانشجو»-‌ کشتی یکی از ورزش‌های اخلاقی محسوب می‌شود. چه کنیم که این ورزش از آفت بی‌اخلاقی‌ها دور باشد.
 
رفوگر: در خصوص اخلاق ورزشی که امری مهم است کارهایی را انجام داده‌ایم، ولی باید برای مربیان بیشتر وقت بگذاریم. تاکنون جور مربیان را انستیتو می‌کشید که خوشبختانه با انتخاب کمیته مربیان که شرح وظایف خاص خودشان را دارند بار سنگینی از دوش انستیتو برداشته شد و با تعاملی که بین انستیتو و کمیته مربیان وجود دارد مربیانی وارد عرصه خواهند شد که سازندگان اصلی نسل کشتی هستند و می‌توانند اخلاق حسنه را در میان ورزشکاران خود تزریق کنند و با کمک آنها اخلاق ورزشی را ترویج نمایند.
 
«خبرگزاری دانشجو»- چه قدر اعتقاد دارید که اخلاق ورزشی باید در سکوها و حتی بین تماشاگران وجود داشته باشد و این امر را تا چه حد در گسترش اخلاق ورزشی موثر می‌دانید؟
 
رفوگر: قطعاً با وجود تماشاگران فهیم و آگاه باید یک سازماندهی خوبی وجود داشته باشد و افراد و لیدرها باید از بین کسانی انتخاب شوند که شئونات اخلاقی را رعایت می کنند.
 
خوشبختانه این اصول در تماشاگران کشتی رعایت شده و همیشه آنها در ادب، نزاکت و ادبیات تشویق زبانزد بوده‌اند و کمتر شاهد شنیدن حرف‌های رکیک و رفتارهای خارج از چارچوب که در برخی از رشته‌ها وجود دارد، بوده‌ایم.
 
«خبرگزاری دانشجو»- ‌در خصوص قراردادهای میلیاردی فوتبالی‌ها نظرتان را بیان کنید. آیا به عدالت در ورزش اعتقاد دارید؟
 
رفوگر: وزارت ورزش، بخصوص دکتر گودرزی و امیررضا خادم که استخوان خرد کرده‌های ورزش هستند کار بزرگی انجام دادند.
 
تا اینجا هر کسی می‌آمد و شعاری می‌داد، اما کاری نمی‌کرد، در حالی که وزارت ورزش سر حرف خود ایستاد و به گفته‌هایش عمل کرد. شخص وزیر ورزش پشت این قضیه ایستاده و مصوبات مجلس را به خوبی مدیریت می‌کند و با وجود همه فشارهایی که به وزارت ورزش وارد شد با مدیریت و درایت با این قضیه برخورد کرد و امیدواریم خداوند به آنها قوت بدهد.
 
سال‌های سال بود که عده‌ای مانند اختاپوس بر روی بیت‌المال خیمه زده بودند و از پول مردم هزینه می‌کردند و معلوم نبود که این پول‌ها کجا می‌رود، اما امروز به این موضوع سر و سامان دادند و شعارهایی که وزارت ورزش امروز سرلوحه خود قرار داده است باید سرلوحه تمام فدراسیون‌ها باشد.
 
وزارت ورزش در خصوص خصوصی‌سازی استقلال و پرسپولیس کار حساب شده‌ای را انجام داد که نشان دهنده عزم کامل آنها در عملی کردن این طرح بود.
 
واگذاری این دو باشگاه به بخش خصوصی کار مثبتی است که باید چند سال قبل انجام می‌شد؛ همچنین دولت اصلاً نباید به بخش تیم داری وارد می‌شد؛ چرا که این اقدام سبب شد تا این مشکلات پیش آید و عدالت در ورزش به خوبی اجرا نشود.
 
«خبرگزاری دانشجو»- نظرتان در مورد فوتبال و هزینه‌های میلیاردی آن چیست؟
 
رفوگر: فوتبال مقوله ای جدا از سایر رشته‌ها نیست، البته در دنیا به آن به عنوان یک صنعت نگاه می‌کنند و این رشته در بخش ورزش حرفه‌ای جایگاه ویژه‌ای دارد؛ این در حالی است که در کشور ما این موضوع رعایت نمی‌شود و مسئولان ورزشی نگاه حرفه‌ای به آن ندارند، به علاوه در سایر کشورها فوتبال دولتی اداره نمی‌شود و بخش خصوصی در آن ورود می‌کند، به همین دلیل قراردادهای حساب شده دارند.
 
زمانی که فوتبال، دولتی اداره شود فساد در آن وارد می‌شود؛ چون حساب و کتاب و نظارتی در کار نیست. امروز که وزارت ورزش پیگیری‌های لازم را به عمل آورده متوجه شده که در چه بخش‌هایی هزینه‌های معقول صرف شده است.
 
بخش خصوصی با هیأت مدیره‌ای که دارد ابتدا منافع خود را در نظر می‌گیرد و قراردادهایی امضا می‌کند که ضوابط و حساب و کتاب داشته باشد و سبب سوددهی برای باشگاه شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار