کد خبر:۳۱۹۵۶۳

امضای 15 تفاهم‌نامه برای تبادل فناوری در اینوتکس 2014/ انتقال دانش فنی ایرانی به 3 کشور

رئیس سومین نمایشگاه بین المللی فناوری و نوآوری (اینوتکس 2014) سومین نمایشگاه بین المللی فناوری و نوآوری (اینوتکس 2014) در حالی به کار خود پایان داد که شرکت های ایرانی و خارجی شرکت کننده، با امضای تفاهم نامه و قراردادهایی بر ضرورت انتقال فناوری و تبادل دانش میان کشورها تاکید کردند.
امضای 15 تفاهم‌نامه برای تبادل فناوری در اینوتکس 2014/ انتقال دانش فنی ایرانی به 3 کشور
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، مهدی صفاری نیا با اشاره به دستاوردهای این نمایشگاه افزود: سومین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری شرکت‌های فعال ایرانی با انعقاد 15 تفاهم نامه و قرارداد همکاری به پایان رسید که این امر زمینه افزایش همکاری‌های دو جانبه ایران با کشورهای صاحب عنوان در این بخش را فراهم خواهد کرد.
 
رئیس سومین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس ادامه داد: شرکت‌های فناور در این نمایشگاه با امضای 6 قرارداد انتقال فناوری و 9 تفاهم نامه تبادل دانش فنی با شرکت‌هایی از روسیه، هند، چین، ترکیه، آلمان و کره جنوبی موفق به ایجاد فضایی برای تبادل و همکاری بیشتر و بهتر با کشورهای دیگر برای تامین تکنولوژی مورد نیاز خود شدند.
 
صفاری نیا درباره قراردادهای منعقدشده در این نمایشگاه اظهار کرد: در بخش قرارداد انتقال فناوری، شرکت‌هایی از ترکیه در حوزه انتقال فناوری سیستم‌های کنترل پمپ‌های استخراج نفت، انتقال دانش فنی تولید سونوگرافی پرتابل از چین، انتقال دانش فنی ساخت دستگاه‌های اسپرومتری از کره جنوبی در انتقال تکنولوژی با شرکت‌های ایرانی قرارداد همکاری امضا کردند.
 
صفاری نیا ادامه داد: انتقال دانش فنی ساخت سیستم‌های PCR و آنالیزگر ژن از روسیه، انتقال دانش فنی تولید SAFAYAR برای سنسورهای الکترونیکی با روسیه و نیز انتقال دانش فنی تولید حسگرهای الکترونیکی از دیگر قراردادهای انتقال دانش فنی امضا شده در این نمایشگاه از سوی شرکت‌های ایرانی با شرکت‌های خارجی شرکت کننده در سومین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری بوده است.
 
وی درباره تفاهم نامه‌های امضاشده در این نمایشگاه نیز توضیح داد: برقراری نمایشگاه‌های مشترک تخصصی و فناوری با هدف معرفی فرصت‌های تکنولوژیک میان ایران و روسیه، انتقال دانش فنی به منظور ارایه اطلاعات مربوط به فناوری ساخت RVCR بر مبنای ژنراتورهای بادی با هند، انتقال دانش فنی سوپر جاذب ها و کاتالیست‌ها با روسیه، انتقال دانش فنی تولید ترانسیمتری های فشار میکرو الکترونیکی بر مبنای رسانه‌هایی بر پایه سیلیکون با روسیه، انتقال فناوری کریستال‌های اکسیدی و توسعه سیستم‌هایی بر پایه نیمه رسانه ها با ترکیه و قرارداد ساخت بمب یاب با طرف هندی از جمله این تفاهم نامه‌ها بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار