کد خبر:۳۱۹۶۶۹

81 سایت رژیم صهیونیستی هک شد

هکرهای آنونیموس در جدیدترین اقدام خود 81 سایت اینترنتی دیگر رژیم صهیونیستی را هک کردند و این رژیم را تهدید کردند بزودی وارد فلسطین می‌شوند.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه خبری «فلسطین‌الیوم»، هکرهای «آنونیموس» به تازگی 81 سایت اینترنتی دیگر رژیم صهیونیستی را هک کردند و پیام تهدیدی برای رژیم صهیونیستی فرستادند.

در پیام این هکرهای جهانی آمده است: سلام به «اسرائیل»! ما همیشه برای تعقیب شما حاضریم، ما صدای فلسطین هستیم و ساکت نمی‌نشینیم، بزودی وارد فلسطین می‌شویم این پیام را فراموش نکنید.

هکرهای انونیموس در پایان پیام تهدیدآمیز خود نوشتند: اسرائیل نابود است و فلسطین بزودی آزاد می‌شود ان‌شاءالله. این چندمین باری است که سایت های رژیم صهیونیستی به وسیله هکرهای انونیموس هک می‌شود.

هکر‌های ناشناس یا انونیموس، مجموعه‌ای از فعالان اینترنتی و هکرهای حرفه‌ای است که در سال 2003، با اهدافی خاص در آمریکا شکل گرفت و کم کم تبدیل به شبکه‌ای جهانی شد. تعدادی از اعراب مسلمان با پیوستن به این گروه از چندی پیش حملاتی علیه سایت‌های رژیم صهیونیستی را آغاز کرده‌اند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار