کد خبر:۳۲۰۳۸۵

جاسوسی سایبری هکرهای ایران از مقامات آمریکایی

وال استریت ژورنال به نقل از شرکت امنیت سایبری iSight ادعا می‌کند هکرهای ایران بر اساس برنامه 3 ساله، از مقامات عالی رتبه ایالات متحده آمریکا و مقامات بین المللی جاسوسی کرده‌اند.
 به گزارش گروه علمی  «خبرگزاری دانشجو» وال استریت ژورنال به نقل از شرکت امنیت سایبری iSight اعلام کرد که هکرهای ایران بر اساس برنامه‌ 3 ساله از مقامات عالی رتبه ایالات متحده آمریکا و مقامات بین المللی جاسوسی کرده‌اند.
 
بر اساس این ادعا این جاسوسی سایبری در ارتباط با جمع آوری اطلاعات در مورد تحریم‌های اقتصادی، جاسوسی اینترنتی از یک فرمانده چهار ستاره ارتش آمریکا و تلاش‌هایی مبنی بر گسترش سلاح‌های هسته‌ای است.
 
در ادامه این گزارش اعلام شده است که هکرهای ایرانی از طریق وب سایت‌های اجتماعی مانند فیس بوک و لینکدین با اهداف خود ارتباط برقرار کرده و آنها را برای دادن اطلاعات شخصی و کسب اطلاعات فریب می‌دهند.
 
این کمپین که ادعا می‌شود از سال 2011 مشغول به فعالیت است، همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهد و اصولا بر روی اهداف آمریکایی و اسرائیلی در بخش‌های دولتی و خصوصی متمرکز شده است. همچنین مقامات ارشد سیاسی در کشورهایی مانند انگلستان، عربستان سعودی، سوریه و عراق نیز هدف این گروه از هکرها قرار گرفته‌اند.
 
این کمپین توسط محققان امنیتی و سایبری iSight کشف شده و ردیابی آنها بر سر این موضوع از 6 ماه پیش آغاز شده است.
گزارش iSight نشان می‌دهد که عملیات جاسوسی سایبری گسترده‌ای که علیه مقامات آمریکا توسط هکرهای ایران صورت پذیرفته، نشانگر توانایی بالای آنها برای انجام چنین حمله سایبری است و اینکه آنها در طول این مدت، افراد کلیدی و رده بالا را هدف قرار داده‌اند. روشی که هکرهای ایرانی از آن بهره می‌برند در قالب جاسوس‌های اینترنتی چین بیان می‌شود.
 
بنا به این گزارش، هکرهای ایران شهرت بسیار زیادی در تخریب وب سایت‌های شرکت‌ها و شبکه‌های کامپیوتری، به خصوص بانک‌های ایالات متحده، نیروی دریایی ایالات متحده و شرکت‌های انرژی خاورمیانه دارند. اما تاکتیک‌های اینترنتی مخفیانه آنها کمتر قابل فهم بوده است.
 
این ادعا در حالی مطرح است که مقامات ایرانی بیان می‌کنند هیچ نقشی در حوادث هک علیه ایالت متحده ندارند و آنها را تکذیب می‌کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار