کد خبر:۳۲۰۵۲۰

آقای نوری‌زاد! شیادی تا کی؟

حمید داوودآبادی نویسنده آثار دفاع مقدسی و از فعالین فرهنگی جبهه انقلاب اسلامی در صفحه مجازی خود در واکنش به اقدام محمد نوری‌زاد از متهمان فتنه ۸۸ مطلبی منشر کرده است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، حمید داوودآبادی نویسنده آثار دفاع مقدسی و از فعالین فرهنگی جبهه انقلاب اسلامی در صفحه مجازی خود در واکنش به اقدام محمد نوری‌زاد از متهمان فتنه 88 نوشت: لازم نیست دست او را ببوسی. کافی است فقط ذره‌ای از آن چندین میلیارد تومان پولی که 8 سال پیش از موسسه شهید آوینی گرفتی که مثلا سریال مزخرف 40 سرباز را بسازی و ساختی و آنقدر بد شد که خودت اجازه پخش ندادی، به او بدهی تا زندگی‌اش زیر و رو شود.


واقعا چندین میلیارد تومان 8 سال پیش امروز چقدر می‌شود؟ پول‌ها که تمام شد هار شدی و به همه پریدی؟
یادت رفته هر روز صبح در موسسه شهید آوینی که می‌رفتی کت خود را به جالباسی که می‌آویختی، با شیادی می‌گفتی: «من امروز خدمت آقا، نایب امام زمان بودم و آقا به کت من دست کشید.» که جوانان ساده‌لوح تو و کتت را ببوسند چون تبرک آقاست؟! چی شد نانت تمام شد حالا دیگه به بوسیدن پای یک بچه بهایی افتخار می‌کنی؟! حواست باشد در همه جوامع با هر فرهنگی، خائن مغضوب و منفور است.


تا وقتی توانستی از بیت‌المال خوردی حالا که تمام شد، اینگونه شدی؟ کافی است گردش مالی‌ات را برای ساخت سریال «پروانه‌ها می‌نویسند» که مستقیم علیه خاتمی و حجاریان و اصلاح‌طلبان ساختی و «چهل سرباز» بنویسی تا بفه‌مند کی و چی هستی!

 

 

منبع: وطن امروز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار