به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، به گفتهٔ محققان بیش از 99 درصد از موجودات زنده میکروسکوپی دریاها هنوز بطور علمی مورد مطالعه قرار نگرفتهاند و این امکان وجود دارد که بسیاری از آنها برای درمان سرطان و دیگر بیماریهای انسانی مفید باشند.
بسیاری از باکتریهای دریایی، آنتی بیوتیکهایی تولید میکنند که میتواند به عنوان داروهای جدید مورد استفاده قرار بگیرد، تنوع این دست از باکتریها آنقدر زیاد است که حتی تخمین میزان آنها نیز تاکنون امکان پذیر نبوده است.
متخصص میکروبیولوژی دریایی گفت: در اقیانوسها تنوع بسیار بالایی از میکروارگانیسمها وجود دارد و ما تنها با بخش کوچکی از آنها آشناییم.
دانشمندان فعال در یک پروژه تحقیقاتی اروپایی، مشغول جمع آوری نمونههایی از این میکروارگانیسمها در دریاهای کم عمق سراسر جهان هستند. جلبکها و اسفنجها از حاملان اصلی بسیاری از این میکروارگانیسمها هستند و بوسیله آنها در مقابل تهدیدات زیست محیطی محافظت میشوند.
جانورشناسان دریایی میگویند: بیش از 40 درصد از یک توده اسفنج را باکتریها و قارچها تشکیل میدهند و به همین دلیل میتوان از آنها در آزمایشگاه برای تولید مواد فعال زیستی استفاده کرد.
منبع: باشگاه خبرنگاران