به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مشاور رئیس دانشگاه در امور شبکه ها صبح امروز در جمع خبرنگاران بیان داشت: رئیس دانشگاه در حکمی روسای بیمارستان ها، دانشکده ها و شبکه های بهداشت و درمان را به عنوان نمایندگان خود برای هدایت و جذب مشارکت های همگانی در احداث بیمارستان تخصصی سرطان جنوب معرفی کرد تا این افراد با دریافت قبوض وقف جمعی و همچنین فرم های مشارکت، به معرفی و سازماندهی در این زمینه بپردازند.
عبدالرسول همتی افزود: وقف مشارکتی می تواند دارایی های کوچک داوطلبان مشارکت را گردهم آورد و زمینه ایجاد کارهای بزرگ را فراهم کند.
وی بیان داشت: تمامی علاقمندان می توانند به هر میزانی که توانایی دارند در احداث بیمارستان سرطان جنوب مشارکت کنند که خرید اوراق مشارکتی، اعلام علاقمندی جهت کسر حقوق ماهانه و پرداخت از طریق شماره کارت و حساب اختصاص داده شده، از روش های مختلف مشارکت همگانی در احداث این بیمارستان است.
عضو سازمان نظام پزشکی و ستاد اجرایی وقف مشارکتی دانشگاه نیز گفت: سالانه 5600 مورد جدید سرطان در فارس شناسایی می شود و هر سال 2000 نفر نیز در استان به دلیل سرطان دچار مرگ می شوند.
مائده حاجی آقایی افزود: وجود بیمار سرطانی در خانواده، بارسنگین مالی و عاطفی را برای آن خانواده در پی دارد که هر کدام از ما حداقل کمکی که می توانیم داشته باشیم مشارکت در درمان این بیماران است.
وی گفت: ما باید مردم را با شرایط بیماران سرطانی و تاثیر مشارکت آنها آشنا کنیم تا با آگاهی در مشارکت همگانی برای احداث بیمارستان سرطان جنوب در شیراز همکاری کنند.