کد خبر:۳۲۱۵۲۶

تولید رادیو دارو با دستگاه شتاب‌دهنده بومی/ صرفه 50 درصدی نسبت به نمونه خارجی

پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تولید اولین شتاب دهنده در قالب طرح کلان ملی امیدوارند که در آینده بتوانند رادیو داروهای مورد نیاز را در کشور تولید کنند.

حسین آفریده مجری طرح در گفتگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو» از طراحی شتاب‌دهنده ای با انرژی 100 میلیون الکترون ولت خبر داد و خاطرنشان کرد: براساس برنامه‌های پیش‌بینی شده قرار است شتاب‌دهنده 100 میلیون الکترون ولت با اندکی تغییر به شتاب‌دهنده‌های با هزار میلیون الکترون ولت تولید شود.

 

وی با  اشاره به اینکه دانش فنی تولید شتاب‌دهنده باید در کشور بهینه شود از تولید این شتاب‌دهنده‌ها برای تولید رادیوداروهای pet خبر داد و اظهار داشت: این فناوری با ساطع کردن اشعه به درمان بیماران کمک خواهد کرد.

 

مجری طرح با اشاره به اینکه مطالعات اخیر خبر از نیاز کشور به تولید شتاب‌دهنده‌های تولید رادیودارو دارد, توضیح داد: براساس برآوردهای انجام شده کشور به 70  عدد از دستگاه‌های شتاب‌دهنده رادیودارو نیاز دارد.

 

آفریده با اشاره به مزایای اجرای شدن این طرح اظهار داشت: با ساخت اولین دستگاه شتاب‌دهنده قادر خواهیم بود نمونه‌های بعدی را با هزینه‌های 50 درصد کمتر از نمونه های مشابه خارجی تهیه کنیم.
 

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار