کد خبر:۳۲۲۱۷۷
بزرگترین شرکت مخابراتی انگلیس شنود مکالمات تلفنی از کاربران خود را افشاء کرد
Vodafone دومین شرکت مخابراتی جهان، جاسوسی قانونی چند کشور از اطلاعات کاربران این شرکت که شامل شنود تلفنی و خواندن متن پیامهای کوتاه است را افشاء کرد.
به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجو؛ شرکت Vodafone بزرگترین شرکت مخابراتی انگلیس و دومین شرکت مخابراتی جهان پس China Mobile در زمینه ارائه بسترهای مخابراتی، روز جمعه گذشته، دخالت چند کشور در دسترسی به بسترهای مخابراتی این شرکت و به تبع آن اطلاعات شهروندان آن کشور را با هدف بالا بردن سطح نظارت، افشاء کرد.
این افشاء که در قالب یک گزارش محرمانه ، توسط شرکت Vodafone منتشر شده است، شامل اطلاعاتی درمورد درخواست های مکرر چندین کشور برای دسترسی به اطلاعات کاربران این شرکت در آن کشورها با هدف آوردن فشارهای قانونی و حفظ امنیت ملی است.
این شرکت میگوید هزاران درخواست از 29 کشور در 12 ماه گذشته را دریافت کرده است. همچنین در این گزارش قید شده است که با وجود این درخواستها، فقط به چندین کشور دسترسی مستقیم به شبکه مخابراتی این شرکت داده شده است که هیچ کدام از آنها به صورت قانونی حکمی برای این کار ارائه نکردهاند.
شرکت Vodafone در گزارش خود قید کرده است: در مورد برخی از کشورهای ذکر شده این شرکت هیچ گونه فرم درخواستی مبنی بر دسترسی مستقیم به اطلاعات کاربران از شرکتهای مربوط یا دولتمردان آن کشورها دریافت نکرده است، حال آنکه در عمل آنها آزادانه از طریق لینکهای مستقیم خود به این اطلاعات دسترسی داشته و آنها را شنود میکنند.
Vodafone در این زمینه از کشورهایی که دسترسی مستقیم به اطلاعات این شرکت شامل شنود مکالمات و خواندن متن پیامکها را دارند، نامی نبرده است چراکه فاش کردن نام این کشورها قطعا بر کارمندان و فعالیت این شرکت در آن کشورها، لطمه خواهد زد.
این شرکت گفته است بر طبق قوانین ملی کشورهای ذکر شده، مجبور است به این گونه درخواستها تن دهد، در غیر این صورت اعتبار کاری این شرکت در آن کشورها، لغو خواهد شد و مجوز فعالیت خود را از دست خواهد داد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.