کد خبر:۳۲۲۷۰۲
رئیس فدراسیون جهانی چوگان:

ایران مهد چوگان است/ تاریخچه آذربایجان به تمدن و تاریخ چوگان نمی‌خورد

رئیس فدراسیون جهانی چوگان گفت: تاریخچه کشور آذربایجان به تمدن ایران و تاریخ چوگان نمی‌خورد و ایران مهد این ورزش است.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر خلیل، رئیس فدراسیون جهانی چوگان پس از دیدار با وزیر ورزش کشورمان در نشست خبری با خبرنگاران گفت: فدراسیون جهانی چوگان 89 عضو دارد که یکی از اعضای مهم آن ایران است که مهد این ورزش محسوب می شود و ما آن را به رسمیت می شناسیم.

 

وی در ادامه افزود: امیدواریم با این حضور گام های مثبتی را با حمایت فدراسیون چوگان ایران و وزارت ورزش برداریم.

 

رئیس فدراسیون جهانی چوگان تأکید کرد: یکی از رویدادهای مهمی که در ایران وجود دارد، مسابقاتی است که بزودی برگزار می شود که کشورهایی مانند آمریکا، عمان، اسپانیا، آرژانتین و استرالیا در آن شرکت می کنند؛ به علاوه یک بخش ویژه نیز برای بانوان در نظر گرفته شده که ایران در این زمینه برنامه های زیادی دارد.

 

خلیل تأکید کرد: یکی از دلایل اصلی که ایران را به عنوان میزبان مسابقات انتخاب می کنیم نقش ایران و فدراسیون چوگان ایران در توسعه این ورزش در منطقه است؛ می خواهیم به جهان نشان دهیم که ایران مهد این ورزش در جهان است.

 

وی در پاسخ به این سؤال که چرا با وجود با اینکه فدراسیون جهانی به ایرانی بودن چوگان اعتراف می کند، این رشته به نام آذربایجان ثبت شده است، گفت: در این زمینه سوءتفاهمی وجود دارد نماینده ایران در آرژانتین شرکت کرد و مدارک لازم را ارائه داد؛ دلیل این موضوع این بود که آذربایجان بخشی از ایران بوده و با توجه به تلاش هایی که صورت گرفت آذربایجان خودش هم اعلام کرد که ایران مهد چوگان است.

 

رئیس فدراسیون جهانی چوگان تأکید کرد: بر کسی پوشیده نیست که ایران نه تنها مهد چوگان است، بلکه مهد تمدن است؛ این در حالی است که تاریخچه آذربایجان به تمدن و ریشه تاریخی ایران نمی خورد و نمی تواند مهد چوگان باشد.

 

خلیل در پایان در خصوص حمایت از ایران در کسب کرسی های بین المللی نیز گفت: می خواهیم در فدراسیون جهانی منطقه بندی کنیم و ایران را سرپرست یکی از این مناطق قرار دهیم، بنابراین تمام رویدادهای مربوط به چوگان باید با مدیریت ایران باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار