کد خبر:۳۲۳۴۸۸
دیدگاه امیدوارانه یک مقام اطلاعاتی رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات هسته ای ایران
یک مقام عالی اطلاعاتی رژیم صهیونیستی اعلام کرد معتقد است که ایران در مورد به نتیجه رسیدن موفقیت در مذاکرات جدی است.
به گزارش خبرنگار گروه بین الملل«خبرگزاری دانشجو»؛ به نقل از نیویورک تایمز، یک مقام عالی اطلاعاتی اسرائیل اعلام کرد معتقد است که ایران در مورد به نتیجه رسیدن موفقیت در مذاکرات جدی است.
همانطور که ایران و آمریکا مذاکرات دو روزه در ژنو را روز دوشنبه برای پیش برد مذاکرات متوقف شده فعالیت های هسته ای مورد مناقشه ایران آغاز کردند، یک مقام عالی اطلاعاتی اسرائیل اعلام کرد معتقد است که ایران در مورد به نتیجه رسیدن موفقیت در مذاکرات جدی است.ایتای براون رئیس اطلاعات نظامی اسرائیل، خوشبین تر از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل ظاهر شد.
براون در کنفرانس سالیانه هرزیلا در مورد سیاست و امنیت گفته بود که ایران طی یک توافق موقت با قدرت های بزرگ و فشارهای اقتصادی در کشور سازگار شده بود و در حال هدایت این موضوع برای یک گفتگوی آگاهی بخش هستیم که دیدگاه ما برای یک توافق همیشگی جدی است.
این توافق موقت در 20 ماه جولای به پایان می رسد و دیپلمات ها اعلام کردند موانع قابل توجه در دستیابی به یک توافق دائمی باقی می ماند تا تضمین کند که برنامه هسته ای ایران برای مقاصد صلح آمیز است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.