کد خبر:۳۲۳۷۶۷
شفیعی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

کمیسیون انرژی مجلس با شدت عمل بیشتری در موضوع واردات بنزین ورود کند

دبیر آموزش اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان سراسر کشور گفت: از کمیسیون انرژی مجلس انتظار داریم تا با شدت عمل بیشتری در موضوع واردات بنزین ورود کنند و مانع از ادامه‌ی این روند غلط و غیرمسئولانه شوند.
کمیسیون انرژی مجلس با شدت عمل بیشتری در موضوع واردات بنزین ورود کند

 ابوالفضل شفیعی دبیر آموزش اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان سراسر کشور در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»، پیرامون مسئله‌ی واردات بنزین گفت: مسئولین وزارت نفت می‌بایست نوع نگاهشان را به ظرفیت‌های درونی کشور اصلاح کنند، مادامی‌که چشم امید به بیرون از کشور دوخته شود عملکردی جز این انتظار نمی‌رود.

 

وی افزود: تصمیم وزارت نفت برای افزایش واردات بنزین از 3٫5 میلیون لیتر در روزبه 10 میلیون لیتر در سال آینده، به‌نوعی دهن‌کجی به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است درحالی‌که هنوز چند ماهی از لبیک‌های رئیس‌جمهور محترم نسبت به این سیاست‌ها نگذشته است!

 

شفیعی خاطرنشان کرد: مطابق با بند 6 سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی افزایش تولید داخلی نهاده‌ها و کالاهای اساسی و کاهش وابستگی به کشورهای محدود و خاص در این زمینه‌ها جزو اولویت‌های دستگاه‌های اقتصادی کشور می‌بایست قرار گیرد.

 

دبیر آموزش اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان سراسر کشور گفت: وزیر محترم نفت پاسخ دهد که چه اقدامی در راستای مقابله با ضربه‌پذیری درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز داشته است؟

 

شفیعی بابیان اینکه این تصمیم موجب القای ناکارآمدی نظام در اذهان عمومی می‌شود گفت: مسئولین وزارت نفت خستگی و ازکارافتادگی خود را به همه‌ی بخش‌های نظام تسری ندهند این تصمیم وزارت نفت شائبه ناکارآمدی نظام را در اذهان عمومی تقویت می‌کند.

 

وی تصریح کرد: افزایش صادرات نفت خام جز تنبلی و تن‌پروری و باز گذاشتن راه تحریم چیزی به دنبال نخواهد داشت.

 

 دبیر آموزش اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان سراسر کشور افزود: مطابق با بند 13 سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی افزایش صادرات فراورده‌های نفتی می‌بایست در دستور کار قرار بگیرد و از خام فروشی جلوگیری شود. در این راستا مسئولین چه اقدامی انجام داده‌اند؟

 

شفیعی در پایان گفت: افزایش واردات بنزین با بهانه‌هایی اثبات نشده نظیر آلودگی محیط‌زیست گزینه‌های روی میز دشمن را افزایش می دهد، لذا از کمیسیون انرژی مجلس انتظار داریم تا با شدت عمل بیشتری در این زمینه ورود کنند و مانع از ادامه‌ی این روند غلط و غیرمسئولانه شوند و شائبه‌ی وجود رانت و منافع برخی افراد مرتبط در این زمینه را در قالب کمیته تحقیق و تفحص از وزارت نفت به‌خصوص شرکت ملی صنایع پتروشیمی، پیگیری نماید.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
محمد
-
۲۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۶:۵۲
درود بر بصيرتت رفيقم.
آقايون مدير بيدارشيد فرج نزديک است....
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار