کد خبر:۳۲۵۶۱۲

موفقیت محققان کشور در افزایش بازده ساخت سلول‌های خورشیدی

محققان دانشگاه شهید بهشتی موفق به ساخت نانوذراتی برای ساخت سلول‌های خورشیدی شدند که موجب افزایش بازده این سلول‌ها می‌شود ضمن آنکه قابل کاربرد در صنایع الکترونیک نوری است.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو »، به تازگی گروهی از محققان دانشگاه شهید بهشتی نانو ذراتی از اکسید مس- کروم (CuCrO2) را تولید کردند که از نادر نیمه ‌رساناهای اکسیدی شفاف نوع p است که قابلیت استفاده در سلول‌های خورشیدی رنگدانه‌ای نوع p را دارد.
 
ساخت نانو ذراتی با توزیع بسیار باریک و اندازه‌ کوچک از نتایج اصلی این کار تحقیقاتی است. اما مهمترین دستاورد، ساخت تک بلورهای (single crystals) اکسید مس- کروم است.
 
با تهیه و تولید نانوذرات اکسید مس- کروم، می‌توان اقدام به ساخت سلول خورشیدی رنگدانه‌ نوع p کرد و قدمی در جهت افزایش بازده سلول‌های خورشیدی رنگدانه برداشت.
 
اندازه این نانو ذرات یکنواخت است که علاوه بر افزایش بازده سلول‌های خورشیدی موجب کاهش هزینه ساخت آنها می‌شود. این نانوساختارها قابلیت استفاده در صنایع الکترونیک نوری و پیل‌های الکتروشیمیایی را نیز دارند.
 
 
 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار