کد خبر:۳۲۵۶۲۸
حقیقت پوردر گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

تیم مذاکره کننده آینده هسته‌ای ایران را در نظر بگیرد/ تا زمانی که غرب حقوق ایران را به رسمیت نشناسد توافق نهایی نخواهیم نداشت

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: تا زمانی که دولتمردان غربی حقوق ملت ایران را به رسمیت نشناسند ما به توافق نهایی و اصولی نخواهیم رسید.

منصور حقیقت پور، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، در مورد مذاکرات ایران و 1+5 که در وین در حال برگزاری است، گفت: درحال حاضر موارد اختلافی میان ایران و 1+5 بسیار زیاد است و تا منافع کامل جمهوری اسلامی ایران محقق نشود ما به توافق نهایی نخواهیم رسید.

 

وی ادامه داد: دولتمردان آمریکا و اعضای گروه 1+5 باید حقوق ایران را به طور کامل به رسمیت بشناسد تا ما بتوانیم به توافق اصولی و نهایی دست پیدا کرده و نگارش متن را آغاز کنیم چرا که غربی ها همواره در مذاکرات ثابت کردند که حسن نیت نداشته و به دنبال منافع خود هستند.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی افزود: تیم مذاکره کننده کشورمان باید در مجموعه ای رفتار کند که در تاریخ ایران اسلامی همواره به خوبی از آن یاد شود، تیم مذاکره کننده ایرانی باید هوشمندانه و با دقت های فراوان به پای میز مذاکره با غرب برود و نیازهای آینده ایران را در مورد چرخه سوخت در نظر بگیرد.

 

وی تأکید کرد: ما در حال حاضر اختلاف زیادی با غرب داریم، ایران هم اکنون به بیست هزار مگاوات برای تولید غرب نیاز داریم و ما در این توافق باید طوری فضاسازی کنیم که بتوانیم هزاران دستگاه سانتریفیوژ نسل جدید P2 و P3را به طور فعال داشته باشیم تا بتوانیم علاوه بر تأمین سوخت خود برای آینده برای نیروگاه بوشهر برای دیگر نیروگاه های جدید نیز تأمین سوخت داشته باشیم.

 

حقیقت پور در پایان خاطرنشان کرد: غرب باید حقوق ملت ایران را به رسمیت بشناسد و بداند که ایران در آینده نیروگاه های جدیدی خواهد داشت که باید سوخت آن را تأمین کند و باید حق غنی سازی ایران را به رسمیت بشناسد.

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار