گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»- اخبار فضای مجازی آنقدر متنوع، پرتعداد و گسترده است که کمتر کاربری توانایی بررسی همه آنها را دارد. در این بین گاهی مجبور میشویم زمانهای طولانی را برای خواندن اخبار در فضای اینترنت سپری کنیم.
گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» با توجه به علاقه مخاطبان جهت آگاهی از اخبار متنوع، میکوشد تا با ارائه بسته خبری «خواندنی ترین اخبار روز» کوتاهترین مسیر را برای دسترسی کاربران این خبرگزاری به اخبار جذاب و گوناگون فراهم آورد.
با اجازه دادگاه برزیلی، آب مینوشیم!
دادگاهی در برزیل علیه فدراسیون جهانی حکمی را صادر کرد که معلوم نیست این حکم توسط فیفا اجرایی شود یا خیر.
یکی از دادگاههای برزیل حکمی علیه فیفا صادر کرده است، مبنی بر اینکه به دلیل گرمی هوا، داور در دقیقه 30 هر دو نیمه باید بازیها را متوقف کند تا بازیکنان بتواند آب بنوشند.
در ادامه این خبر اعلام شده است که طی حکم صادره، تنها 2 ساعت به فیفا حق اعتراض داده شده است و در صورت عدم اعتراض، باید این حکم به اجرا گذاشته شود.
گفته میشود عامل اصلی صدور حکم، اتحادیه بازیکنان برزیلی هستند که با مراجعه به دادگاه این درخواست را ارائه کردهاند، هرچند معلوم نیست فیفا این حکم را اجرایی کند یا خیر.
یورو اسپورت ترکیه و سرویسهای ورزشی روزنامههای ملیت، آکشام و سایت خبر 7 این کشور هم این موضوع را منتشر کردهاند.
جنوب شرق آسیا/آرایش پلیس در صف!
به نشانه اعتراض آب و نان میخورم!
جام نیوز: زمانی که کسی بخواهد مخالفت خود را با برخی تصمیمات نشان دهد اعتراض می کند و دست به اقدامات خاصی می زدند تا بیشتر دیده شود و راحت تر اعتراضش را به گوش جهانیان و مسئولین برساند.
«سوکوماران منون» مردی 74 ساله است که از چهار سال پیش تا به امروز رژیم غذایی خاصی را آغاز کرده است و در کنار آن هرروز به پارک گاندی می رود تا تحصن خود را ادامه دهد. این مرد به تصاحب بیجای زمینش توسط دولت هند اعتراض دارد.
او 4 سال است که تنها آب و نان خورده است و همه روزه از ساعت 8 صبح تا 6 بعدازظهر را در این پارک می گذراند تا شاید کسی به حرف دلش گوش بدهد. در تمام این مدت او یک چتر را هم در کنار خودش گذاشته است که زیر افتاب خسته نشود و از هدفش بازنماند.
این مرد در مورد نوع عجیب اعتراضش می گوید:وظیفه من نیست که صحبتی بکنم و این کار را انجام نمی دهد و من تنها اعتراض می کند تا دولت مرا دیده و خودشان آماده حرف زدن با من شوند. من فقط زمین های مصادره شده را می خواهم.
در شهر طائف عربستان یک گوسفند دو ساله از نژاد کمیاب، به مبلغ یک میلیون ریال عربستان (بیش از 800 میلیون تومان) به فروش رسید
خبرگزاری دولتی: داعشیها «پیکارجو» هستند/ تروریستهای داعش تروریست نیستند؟!
دانا: خبرگزاری دولتی ایسنا در اقدامی عجیب به جای استفاده از واژه تروریست برای گروه داعش، به صورت هم سو با رسانه های معاند از واژه پیکار جو برای این گروه استفاده کرده است.
این در حالی است که رسانه های ضد نظام مانند بی بی سی و صدای آمریکا به خاطر سر سپردگی شان به این گروه و همچنین در دست داشتن تبلیغات آنها، از واژه تروریست برای این گروهک استفاده نمی کنند و آنها را پیکار جو می نامند.
البته پس از گذشت چند ساعت، این خبرگزاری اقدام به تصحیح اشتباه خود کرد.
سعید حجاریان: اگر اصلاحطلبان نباشند روحانی هم وجود نخواهد داشت
مشرق: سعید حجاریان از جمله اعضای دفتر مرکزی حزب منحله مشارکت طی گفت و گویی با روزنامه اعتماد به بیان تفاوت ها و اشتراک نظرهای اصلاح طلبان با جریان اعتدال پرداخت.
حجاریان که در جریان انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری نقش بسزایی ایفا کرد و به خاطر همین نقش اثر گذار و در عین حال مخرب بود بعد از انتخابات و در جریان مبارزه بی امان سرویس های امنیتی کشور با اصحاب فتنه دستگیر و برای مدتی زندانی شد، قرائت های موسوی و کروبی را اصلاحطلبانه خواند و گفت: بخش هایی از قرائت های موسوی و کروبی را اصلاح طلبانه میدانم و بخش های دیگری را نه؛ همان طور که بخش هایی از قرائت آقای خاتمی را اصلاح طلبانه نمی دانم.
تئوریسین اصلاحات «تحریم» را بدیل دیگر اصلاحطلبان در مورد انتخابات دانست و گفت: تنها نتیجه تحریم این بود که باعث میشد راه برای ادامه وضع موجود باز شود.
حجاریان در پاسخ به این پرسش که آیا فکر میکنید جریان حاکمیت نیز موافق هستند که اصلاحطلبان با شرکت در انتخابات، کشور را نجات دادند گفت: بعید است که آنها بگویند که اصلاحطلبان باعث نجات کشور شدند چون روحانی هم هرگز نگفته من اصلاحطلب هستم.
وی در بخش دیگری از این مصاحبه به چگونگی پیروزی حسن روحانی اشاره می کند و می گوید: روحانی با توجه به حمایت هاشمی و خاتمی و همچنین کناره گیری عارف و بسیج اصلاح طلبان رای آورد.
تئوریسین برجسته جریان اصلاحات با بیان اینکه "اگر اصلاحطلبان نباشند روحانی هم وجود نخواهد داشت" گفت: جریان اعتدال با توجه به وضعیت حاکم بر کشور تلاشش بر این است که کشور را به قبل از دوران اصلاحات بازگرداند.
وی در بخش دیگری از این مصاحبه با بیان اینکه بدنه اصلاح طلبان در دولت لاغر شده است گفت: حضور اصلاح طلبان در دولت روحانی کمرنگ است و روحانی کمتر از آنها استفاده می کند.
حجاریان در پاسخ به این سوال که مهمترین تمایز اصلاح طلبان و جریان اعتدال را در چه چیزی می دانید؟ گفت: هدف اصلاح طلبان دموکراسی است اما هدف اعتدال بازگشت به وضعیت قبل از اصلاحات است.
اکرمی: بیکاری نعمتی است که خدا نصیب حجاریان کرده؛ دعا کنید تا شغل آبرومندی فراهم شود
نسیم: رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در واکنش به اظهارات حجاریان، اظهارداشت: روحانی "فکر، فهم و تجربه" دارد و از کسی الگو برداری نمیکند
حجت الاسلام سید رضا اکرمی در پاسخ به این سوال که حجاریان مدعی شده که اصلاحات ستون فقرات دولت روحانی است و اگر اصلاح طلبانان بشکنند روحانی هم می شکند، آیا شما دولت اعتدال را در راستای اصلاح طلبان می دانید،افزود: بلاخره بیکاری نعمتی است که خدا نصیب آقای حجاریان کرده و این ها همه محصول بیکاری است. دعا کنیم تا خداوند برای همه بیکاران شغل آبرومندانه ای را فراهم کند.
وی با تکذیب این مطلب که دولت روحانی ادامه دهنده دوره سازندگی است،تصریح کرد: روحانی یک آدم مخصوص به خودش است و از کسی الگو برداری نمی کند و روحانی فهم و تجربه دارد.
رییس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری اظهارداشت: الان در بین فلاسفه معروف است که هر کسی مانند خودش است و انسان تکراری نداریم از انگشتان دست گرفته تا فکر و فهم افراد.
وی در پایان اظهارات حجاریان را حاشیه ای دانست و خاطرنشان کرد: دولت موظف به اجرای اسناد بالادستی سند چشم اندازه 20 ساله و برنامه 5 ساله است و نمی تواند به فکر و فهم خودش عمل کند.
پاسخ شنیدنی کیهان به سخنان پسر کارگردان معروف
کیهان: در پی انتشار گزارشی درباره سوابق و فعالیتهای سینمایی مسعود کیمیایی در کیهان، این فیلمساز در مراسمی عنوان کرده بود که قصد شکایت از این روزنامه را دارد. اما پولاد کیمیایی، فرزند و بازیگر فیلمهای مسعود کیمیایی گفته که از این شکایت خودداری شده است.
وی در مصاحبه ای گفت: «ما خواستیم این قضیه را از طریق مراجع قضایی پیگیری کنیم که پس از بررسی... از این تصمیم صرفنظر کردیم و در حال حاضر در پی راه و چاره جدیدی هستیم که بتوانیم این حواشی را در حد امکان کاهش دهیم.»
البته کیمیایی و فرزندش توضیح ندادهاند که قصد داشتند به چه اتهامی از روزنامه کیهان شکایت کنند؟ از کی تا به حال نوشتن درباره کارنامه کاری یک کارگردان اتهام محسوب میشود؟ به نظر میرسد که کیمیایی تازه متوجه شده که هیچ دلیل محکمهپسندی برای شکایت از کیهان وجود ندارد.
زاغهنشینان برزیل در حال تماشای مسابقات جام جهانی
لیلا اوتادی بازیگر سینما و تلویزیون در حال ایفای نقش در یک سریال تلویزیونی
مسی روز قبل از مسابقه با تیم ملی فوتبال ایران به آرایشگاه رفت
رسانهملی چند هزار ساعت در اختیار دولتیها بوده است؟ +جدول
جهان: دولتیها از مدیران استانی گرفته تا معاون اول رئیسجمهور در کمتر از ۱۰ماه، حجم وسیعی از زمان برنامههای صدا وسیما را به خود اختصاص دادهاند.
براساس هر معادلهای هم باشد، حضور دولتیها در رسانه ملی بسیار چشمگیر و فراتر از نُرمهای معمول شده است. براساس تازهترین آماری که وطن امروز از میزان حضور مسؤولان دولتی در صدا و سیما به دست آورده، دولتیها از مدیران استانی گرفته تا معاون اول رئیسجمهور در کمتر از ۱۰ماه، حجم وسیعی از زمان برنامههای صدا وسیما را به خود اختصاص دادهاند.
این آمار خیرهکننده که در ۲ بازه زمانی اول مرداد ۱۳۹۲ تا اول خرداد ۱۳۹۳ برای مراکز استانی و اول مرداد ۱۳۹۲ تا آخر فروردین ۱۳۹۳ برای شبکههای سراسری بررسی شده، تنها بخشهایی از اختصاص برنامههای صدا و سیما به مسؤولان دولتی را مورد محاسبه قرار داده است. در این گزارش، حضور مسؤولان قوه مجریه در برنامههای صدا و سیمای مراکز، گزارش عملکرد گفتوگوی ویژه خبری شبکه ۲ با موضوع حضور مسؤولان قوه مجریه، گزارش عملکرد تولید و پخش برنامههای شبکه یک با موضوع حضور مسؤولان قوه مجریه، حضور مسؤولان قوه مجریه در برنامهها و بخشهای خبری شبکه خبر، حضور مسؤولان قوه مجریه در برنامههای شناسنامه و دیروز، امروز، فردا و حضور مسؤولان قوه مجریه در شبکهها و حوزههای صدا مورد بررسی قرار گرفته است. چند نکته قابل توجه در این محاسبات که جداول آن نیز مشاهده میشود، وجود دارد که باید در نظر گرفته شود.
برای دیدن تصویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید
نخست آنکه این گزارش و آمار مربوط به همه شبکههای صدا و سیما نیست، بهگونهای که در این آمار، مراکز استانی، برنامههای صدا، شبکه یک، دو برنامه از شبکه سوم، شبکه خبر و گفتوگوی ویژه خبری از شبکه دوم مورد بررسی قرار گرفته است.
نکته دوم لحاظ نشدن میزان حضور رئیسجمهور و گفتوگوهای زنده و پخش سخنرانیهای مختلف وی در این محاسبات است. به عبارتی در این محاسبات میزان وقتی که به رئیس قوه مجریه اختصاص داده شده است، در نظر گرفته نشده و حتی مستندهای سفارشی و نیز برنامه پخش سخنرانیهای وی نیز در آمار نیامده است.
نکته دیگر نیز مستثنا شدن میزان انتشار اخبار مربوط به دولت و شخص رئیسجمهور و کابینه در بخشهای پربیننده خبری در سایر شبکههای صدا و سیما است. در کنار این نکات، این را نیز باید در نظر داشت که در این آمار برنامههای تبلیغاتی وسیعی که از رسانه ملی برای پیشبرد اهداف و برنامههای دولت در حوزههای مختلف منتشر میشود، لحاظ نشده است.
قطعا اگر مدت زمان برنامههایی که برای انصراف مردم از یارانه نقدی از رسانه ملی پخش شد، در محاسبات میآمد؛ آمارها بسیار بیشتر از یافتههای فعلی بود. بهرغم عدم محاسبه این موارد اما این آمار نشان میدهد از اول مرداد ۱۳۹۲ تا اول خرداد ۱۳۹۳ مسؤولان قوه مجریه جمعا ۲۰۰ هزار و ۹۸۹ دقیقه در مراکز استانها روی آنتن رسانه ملی رفتهاند.
در رادیو نیز ۷ هزار و ۵۴۲ دقیقه از مدت زمان برنامهها به مسؤولان دولتی اختصاص یافت. در این مدت ۷۵ برنامه گفتوگومحور در بخش گفتوگوی ویژه خبری شبکه ۲ سیما در اختیار مسؤولان قوه مجریه قرار داده شده است. بررسی آمار محدود جداول زیر نشان از ترافیک ۲۵۰هزار دقیقهای(بیش از ۴هزار ساعت) دولتیها روی آنتن رسانه ملی دارد بهگونهای که گویی یک تکصدایی بیسابقه دولتی در این رسانه دنبال شده است.
این حجم وسیع از حضور مقامات دولتی در برنامههای صدا و سیما در شرایطی است که برخی مقامات دولتی و مشاوران رئیسجمهور همواره تلاش کردهاند اینگونه القا کنند که آنتن تلویزیون و رادیو به اندازه کافی در اختیار دولت نیست!
این درحالی است که امکانات صدا و سیما به صورت ویژهای دربست در دست دولت قرار گرفته و این موضوع البته بارها از سوی برخی منتقدان دولت به عنوان یک عملکرد قابل انتقاد از سوی صدا و سیما مطرح شده است. به عنوان نمونه منتقدان مفاد توافق ژنو بارها از رئیس صدا و سیما خواستهاند زمانی را در اختیار آنان قرار دهد تا از طریق این تریبون ملی درباره آسیبها و خطرات این توافقنامه روشنگری کنند با این حال هر بار به در بسته خوردهاند. حتی نامه ۱۱۰ نماینده مجلس به رئیس صدا و سیما برای نقد توافق ژنو در رسانه ملی نیز تاکنون به تحقق این خواسته آنها منجر نشده است. در مجموع صدا و سیما در شرایط فعلی نهتنها به نوعی تریبون یکطرفهای برای دولت شده بلکه با سانسور منتقدان دولت هم به نوعی به پاستورنشینان کمک میکند.
از سوی دیگر بررسی عملکرد دولت نیز نشان میدهد یک نوع منش و مشی در میان برخی دولتیها نسبت به منتقدان وجود دارد که جریان تکصدایی را قوت میبخشد. به عنوان نمونه اقدامات دفتر رئیسجمهور در نحوه تنظیم برنامههای گفتوگوی زنده آقای روحانی با مردم بهگونهای بود که به اعتراض اهالی رسانه منجر شد و در نهایت پای هیات نظارت بر صدا و سیما را به میان آورد.
موضوع عدم تعامل با رسانههای منتقد نیز وجه دیگری از این مشی است. طی ماههای اخیر اخباری مبنی بر راه ندادن خبرنگاران برخی رسانههای منتقد دولت به نهاد ریاستجمهوری و جلسات هیات دولت منتشر شد. این اقدامات البته شامل وطنامروز نیز شده و بهرغم درخواستهای مکرر اما تاکنون مسؤولان مربوط مانع حضور خبرنگار وطن در نشستهای خبری رئیسجمهور شدهاند.
دختران دزدیده شده توسط بوکوحرام در نیجریه
ژنرال السیسی رییسجمهور مصر در حال بوسیدن پیشانی پادشاه عربستان
حزبالله لبنان در ورزشگاه جام جهانی
تقاضای ازدواج در پارکینگ عمومی و به کمک خودروهای مردم!
چک پولهای 100هزارتومانی جدید با امضای رییس سابق بانک مرکزی منتشر شد!
صندلی احمدینژاد در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام خالی بود
خدا که انگشت نداده بکنه تو چش کسي، يکاري ميکنه طرف حجاريان