کد خبر:۳۲۷۲۴۲
ریکاوری در دستور کار شاگردان کیروش
تیم ملی فوتبال ایران شب گذشته پس از دیدار مقابل آرژانتین از شهر بلو هوریزنته به سائوپائولو برگشت تا تمریناتش را برای آخرین دیدار مقابل بوسنی و هرزگوین شروع کند.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، ملی پوشان صبح امروز پس از استراحتی کوتاه تمرین و ریکاوری را زیر نظر کادر فنی انجام دادند و از روز دوشنبه دوم تیرماه، تمریناتشان را برای دیدار مقابل بوسینی و هرزگوین که روز چهارشنبه (چهارم تیرماه) برگزار می شود، آغاز می کنند.
بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران پس از یک جلسه تمرین در شهر سائوپائولو، روز سهشنبه راهی شهر سالوادور میشوند تا ساعت 20:30 چهارم تیرماه در آخرین مسابقه خود در مرحله مقدماتی به مصاف بوسنی و هرزگوین بروند.
برنامه بازیها و جدول گروه ششم به این شرح است:
چهارشنبه 93/4/4
آرژانتین - نیجریه، ساعت 20:30، ورزشگاه بیرا-ریو شهر پورتو آلگره
ایران - بوسنی و هرزگوین، ساعت 20:30، ورزشگاه فونته نووا شهر سالوادور
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.