کد خبر:۳۲۸۲۷۵

پیش‌بینی‌های علی دایی از بازی‌های تیم ملی چه بود؟

در حالی که پیش از آغاز رقابت های جام جهانی فضایی از ناامیدی در میان کارشناسان به وجود آمده بود علی دایی با امیدواری خاصی به بازی های تیم ملی نگاه می کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، علی دایی پیش از این درباره پیش بینی هایش از بازی های تیم ملی نگفته بود اما او پیش از نخستین دیدار ایران در جام جهانی با نیجریه در جمع پرسپولیسی و در تمرینات گفته بود که این مسابقه بدون گل تمام می شود.

 

علی دایی درباره دیدار دوم هم گفته بود که ایران یا با آرژانتین مساوی می کند یا اینکه با یک گل این تیم را می برد!! در شرایطی که بسیاری از کارشناسان با نگرشی منفی به تیم ملی نگاه می کردند و حتی در برنامه تلویزیونی ورزش از نگاه دو ناامیدانه ترین جملات را بر زبان آوردند پیش بینی های علی دایی قابل توجه است.

 

سرمربی پرسپولیسی ها که خود سابقه بازی کردن در دو جام جهانی را دارد پیش بینی کرده ایران با یک گل بوسنی را شکست می دهد و از آن سو نیجریه با اختلاف قابل توجه به آرژانتین می بازد که البته امیدواریم این پیش بینی های کاپیتان سابق تیم ملی و آقای گل جهان درست از آب دربیاید!
 

منبع: جام جم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار