مدیر گروه دکتری بهداشت دانشکده دامپزشکی واحد علوم و تحقیقات از ایجاد دو رشته جدید در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد خبر داد و گفت: این دانشگاه با همکاری برخی ارگانها اقدام به پذیرش دانشجویان پژوهش محور کرده است.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر ودود رضویلر با بیان اینکه در حال حاضر دو گروه تخصصی بهداشت مواد غذایی و گروه بهداشت و بیماریهای آبزیان در واحد علوم و تحقیقات تدریس میشود،افزود: از سال گذشته جذب دانشجو در گروه بهداشت مواد غذایی از رزیدنتی به PhDتغییر پیداکرده است.
مدیر گروه دکتری بهداشت دانشکده دامپزشکی واحد علوم و تحقیقات میکروب شناسی مواد غذایی، بهداشت صنایع گوشت، بهداشت صنایع شیر و شیمی مواد غذایی را از گرایشهای رشته بهداشت مواد غذایی دانست و اظهار داشت: اقدامات لازم برای تأسیس رشته بهداشت و فرآوری مواد غذایی در مقطع کارشناسی و رشته بهداشت آبزیان در مقطع کارشناسی ارشد در دانشکده دامپزشکی واحد علوم و تحقیقات آغاز شده است.
وی به فعالیت های علمی و کاربردی این گروه اشاره کرد و ادامه داد: جذب دانشجو به صورت پژوهش محور در دانشکده علوم دامپزشکی واحد با ارگان هایی چون سازمان شیلات ایران، سازمان دامپزشکی کشور و بخش غذا و دارو وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی کشور در دست اقدام است که منجر به تهیه طرحهای تحقیقاتی مشترک بین دانشکده و این سازمانها خواهد شد.
رضویلر، جذب دانشجو به صورت پژوهش محور، گسترش فعالیت های آزمایشگاههای تخصصی مواد غذایی و بهداشت آبزیان برای استفاده عمومی و خصوصی از جمله برنامههای گروه تخصصی بهداشت مواد غذایی، در راستای تنوع درآمدزایی دانشگاه دانست.