آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۸۹۰۲

افزایش 3 در صدی پذیرش دانشجو در دانشکده فنی شهید باهنر شیراز

رئیس دانشکده شهید باهنر شیراز گفت: ظرفیت پذیرش دانشجو در این دانشگاه نسبت به سال گذشته تنها 3 درصد افزایش داشته است.

ناصر شمس در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، با اشاره به افزایش ظرفیت و رشته های این دانشگاه گفت: ظرفیت پذیرش دانشجو در این دانشگاه نسبت به سال گذشته تنها  سه درصد افزایش داشته است و تغییراتی در بعضی از رشته ها صورت پذیرفته است.
 
وی تصریح کرد: در سال تحصیلی 94-93 از ظرفیت پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی کاسته و در عوض به ظرفیت های مقاطع کارشناسی و رشته های مهندسی افزوده شده است.
 
رئیس دانشکده شهید باهنر شیراز ادامه داد: در سال آینده سعی بر آن شده که رشته خانواده های کنترل و ابزار دقیق، صنعت چوب و گردشگری تروریست به رشته های موجود در این دانشگاه  اضافه شود.
 
شمس گفت:  استان فارس و بخصوص شیراز، شهری توریستی بوده و با توجه به تعداد کثیر فارغ التحصیلان رشته گردشگری در هنرستان های این استان، عدم امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر وجود داشته است و این دانشکده برای اولین بار رشته گردشگری را به عنوان ظرفیت رشته های جدید به وزارت علوم پیشنهاد داده است.
 
وی در پایان گفت: امید است با موافقت وزارت علوم با کد رشته های جدید برای سال آینده پذیرای دانشجویان باشیم./180الف2/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار