کد خبر:۳۲۹۱۶۳
نجابت در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

نسبت به مسائل فرهنگی، از دانشگاه آزاد دل بریده‌ایم

دبیر سیاسی اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل کشور با تاکید بر اینکه نسبت به اقدامات فرهنگی از مسئولان دانشگاه آزاد دل بریده‌ایم، گفت: مطالبه جدی داریم تا نمایندگان با توجه به نقش و وظیفه نظارتی‌شان در برخورد با صدور بخشنامه بی‌حجابی اقدام کنند.
نسبت به مسائل فرهنگی، از دانشگاه آزاد دل بریده‌ایم

روح‌الله نجابت در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با تأکید بر اینکه جنبش دانشجویی نسبت به مسائل و اتفاقات روز با رویکردی آرمان‌خواهانه و عدالت‌طلبانه از دستگاه‌های مختلف مطالبه‌گری می‌کند، گفت: با توجه به بی توجهی مسئولان به درخواست و مطالبات جنبش دانشجویی، از این پس مطالبات را به فراخور اعتقاد مسئولان مطرح می کنیم؛ چراکه در برخی عرصه‌ها، دیگر امیدی در به نتیجه رسیدن مطالبات نداریم.

 

وی با اشاره به صدور بخشنامه عدم برخورد با بی‌حجابی در دانشگاه‌ آزاد اظهار داشت: صدور چنین بخشنامه‌هایی از سوی دانشگاه آزاد به این معنی است که اعتقادی به نگاه عمیق جهادی و اهمیت مقوله فرهنگ در این مجموعه وجود ندارد و رویکردها اداری و بخشنامه‌ای است.

 

دبیر سیاسی اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل کشور با اشاره به اینکه صدور چنین بخشنامه‌هایی موجب فراموش شدن اصل و اساس نظام و قانون است، تصریح کرد: مسئولان باید درک این مسأله را داشته باشند که به واسطه انقلاب و پاسداشت ارزش‌ها به جایگاه فعلی‌شان رسیده‌اند، اما همین افراد به اسم انقلاب و اسلام اقدامات ضد دینی انجام می‌دهند.

 

نجابت افزود: مسئولانی که چنین بخشنامه‌هایی صادر می‌کنند می‌خواهند با استدلال و نگاه ساده‌اندیشانه‌ ارزش‌های انقلاب را زیر سؤال ببرند.

 

وی تأکید کرد: با توجه به عدم رسیدگی بموقع مسئولان به مسائل، از این پس از جنبش دانشجویی مطالبه می‌کنیم تا در فضای دانشجویی معتقد که دلبسته انقلاب هستند، در راستای حفظ و پویایی ارزش‌های انقلاب بیشتر تلاش کنند.

 

دبیر سیاسی اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل کشور با تأکید بر اینکه نسبت به اقدامات فرهنگی از مسئولان دانشگاه آزاد دل بریده‌ایم، تصریح کرد: از مجلس که همواره در عرصه‌های محکم و انقلابی ورود کرده است، مطالبه جدی داریم تا با توجه به نقش و وظیفه نظارتی‌ نمایندگان در برخورد با صدور بخشنامه بی حجابی اقدام کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار