کد خبر:۳۲۹۷۴۴
اکرمی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

برخی در دانشگاه‌ها دنبال کمرنگ کردن فضای امر به معروف و نهی از منکر هستند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه دریانوردی چابهار گفت: برخی در دانشگاه‌ها به دنبال کمرنگ کردن فضای امر به معروف و نهی از منکر بوده و به شیوه‌ای عجیب می‌خواهند از زیر بار چنین مسئولیتی شانه خالی کنند.
برخی در دانشگاه‌ها دنبال کمرنگ کردن فضای امر به معروف و نهی از منکر هستند

محمدحسین اکرمی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زاهدان، گفت: متاسفانه در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به سال فرهنگ نامیده شده است، مشاهده می شود که برخی در دانشگاه ها به دنبال کمرنگ کردن فضای امر به معروف و نهی از منکر بوده و به شیوه ای عجیب می خواهند از زیر بار چنین مسئولیتی شانه خالی کنند.


وی افزود: اکنون که وضعیت حجاب در دانشگاه آزاد به گونه ای شده که نقدهای زیادی به آن مطرح شده است، آقایان تلاش می کنند تا از وظیفه خود که نظارت بر وضعیت پوشش دانشجویان است، فرار کنند.


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار گفت: نظارت بر پوشش دانشجویان در تمام دانشگاه های دنیا مرسوم بوده و یکی از قوانین دانشگاه است که باید دانشجویان از قوانین پوشش پیروی کنند؛ اما انگار حراست دانشگاه آزاد توانایی چنین مسئولیتی ندارد.


اکرمی گفت: متاسفانه اکنون آقایان در دانشگاه آزاد، این پیام انقلاب اسلامی را که از زبان حضرت امام (ره) مبنی بر هدف انقلاب بر بالا بردن معنویات بود را فراموش کرده اند و به گونه ای به سر ناسازگاری با فرامین اسلام برداشته اند.


وی در ادامه افزود: البته ما از زمانی که برخی از محکومان فتنه در وزارت علوم پست و سمت گرفتند، منتظر چنین کارهایی بودیم؛ زیرا از کسانی که به هیچ چیز پایبند نبوده و حتی قانون را هم قبول ندارند، انتظاری بیشتری نمی رود.
 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در پایان بیان داشت: نمایندگان مجلس باید با قدرت و هوشیاری مسائلی را که در وزارت علوم و دانشگاه ها بوجود می آید را پیگیری کرده و جلوی چنین فعالیت هایی را بگیرند./170الف1/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار