کد خبر:۳۲۹۷۰۰
شیخ الاسلام در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

داعش با تغییر نام و ادعای جهانی به دنبال اهداف خود در کشورهای منطقه است

معاون بین‌الملل رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اقدامات داعش تنها به جنایات در عراق و سوریه ختم نمی‌شود چراکه این گروه تروریستی ادعای جهانی دارد و به دنبال دست‌یابی به اهداف خود در کشورهای منطقه است.

شیخ‌الاسلام در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، در مورد اقدامات تروریستی داعش در عراق گفت: خاستگاه گروه تروریستی داعش القاعده است،  القاعده توسط توسط ابومصعب زرقاوی، در زمان اشغال عراق توسط نیروهای آمریکایی پایه ریزی شد که این فرد نیز مدتی را در زندان گذراند و سپس نیز ابوعمر و پس از آن ابوبکر بغدادی ریاست این گروه را به عهده داشتند که ابوبکر بغدادی نیز در زمانی جزو زندانی‌های آمریکایی‎ها بود.

 

وی تصریح کرد: در واقع  آنها در حدود سال 2012 به کمک جبهه النصره که در سوریه آمدند که بعد از مدتی جولانی رئیس جبهه النصره با البغدادی  به علت تندروی‌هایش به مشکل برخورد کرد که موجب جدایی آنها شد، البغدادی به دنبال دولت اسلامی عراق و شام بود که داعش نیز به همین معنا است.

 

معاون بین‌الملل رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: به دلیل این اختلافات البغدادی اعلام میکند که ارتباطی با القاعده ندارد و در حال حاضر نیز با حذف عبارت «عراق و شام»، اعلام خلافت اسلامی کرده است.

 

وی ادامه داد: گروه تروریستی داعش در واقع از همان ابتدا شروع کردند به باج گرفتن و غارت کردن اموال مردم و کشورهای غربی و برخی از کشرهای نیز از این گروه حمایت کردند. علت اینکه برخی از کشورهای منطقه از این گروه تروریستی حمایت می‌کند این است که این کشورهای شاهنشاهی ایدئولوژیک رای دادن را حرام می‌دانند و به دنبال سیستم امنیتی هستند و همان بساطی را که در افغانستان به وجود آمد را در عراق راه انداخته‌اند.

 

شیخ‌الاسلام خاطرنشان کرد: اساسا داعش حکومت‌های مردم سالار دینی را باطل میداند و به دنبال راه اندازی حکومت مورد نظر خود است، این گروه استانهایی در شرق سوریه و غرب عراق را در دست دارند که ادعای حکومتی جهانی دارند اما این اقدامات و جنایات آنها موقتی بوده و این گره ترویستی نمی‌توانند به اهداف خود در کشورهای منطقه دست پیدا کنند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار