به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، از سوی دیگر روزنامه آمریکایی فاینشنال تایمز به نقل از این سخنگو (ابومحمد عدنانی)، از ابوبکر بغدادی به عنوان خلیفه انتخابی شورای داعش نام برد و تاکید نمود که بغدادی نیز این انتخاب را قبول و خود را رهبر مسلمانان جهان دانسته و از تمامی مسلمانان خواسته با او بیعت کنند. در همین حال، یکی دیگر از اعضای ارشد گروه تروریستی داعش به نام ابوتراب المقدسی، با این ادعا که مردم بخاطر آنکه سنگها را لمس کنند به مکه میروند نه به خاطر خدا، تاکید کرد بزودی با تصرف عربستان سعودی، خانه کعبه را ویران خواهیم کرد و با اذن رهبرمان همه کسانی را که سنگها را در کعبه میپرستند خواهیم کشت! این عضو ارشد شورای داعش از تلاش این گروهک برای تصرف شهر عرعر در عربستان سعودی خبر داده است.
تردیدی وجود ندارد که آنچه باعث شد در مدتی بسیار کوتاه نام گروه تروریستی داعش بر سر زبانها بیافتد، میزان قساوت و جنایتهای وحشیانه اعضای این گروه علیه مردم سوریه و عراق بود. گروهی که به وجود آورندگان آن به طور عمد تلاش کردند چنان چهره ترسناکی از اعضای این گروه به جهانیان عرضه کنند که علاوه بر آنکه به عنوان پشتوانهای برای موفقیت در عملیاتهای جنایتکارانه آنان در آینده مورد استفاده قرار میگیرد، رعب و وحشت ناشی از عملکرد آنان و افکار متحجرانه و افراطی این گروه که به نام دین اسلام عرضه میشود، آنها را به عنوان چهره واقعی مسلمانان به جهانیان معرفی نماید.
اکنون این سؤال مطرح است که داعش چگونه و توسط چه کسانی در مدتی کوتاه به اینجایگاه دست یافت؟ هر چند پاسخ این سؤال برای بسیاری از مردم و حتی افکار عمومی در جهان روشن است و حامیان اصلی این گروه جنایتکار نزد افکار عمومی شناخته شده هستند، اما اعتراف دیروز منابع نزدیک به مقامات برخی کشورهای عربی در پایگاه خبری «فورث مدیا» ی چین مبنی بر اینکه سفارت آمریکا در آنکارا هدایت نیروهای بعثی - داعشی در کشور عراق را برعهده دارند، تأییدی بر نقش اصلی دولت آمریکا از ابتدای پدید آمدن گروههای جنایتکار منطقه است.
این یک واقعیت است که دولتمردان آمریکایی گروه تروریستی القاعده به رهبری اسامه بن لادن را بوجود آوردند و از دل این گروه طالبان را بیرون کشیدند و پس از فجایعی که این گروهها در افغانستان به بار آوردند، بهانه را برای حضور نظامی آمریکا و همپیمانان غربیاش در خاورمیانه فراهم نمودند که منجر به اشغال افغانستان و سپس عراق و در نهایت بیثباتی امنیتی در منطقه خاورمیانه گردید.
دولتمردان آمریکایی پس از مدتی به دلیل ترسی که از افشا شدن مزدوری امثال بن لادن داشتند، با لشکرکشی نظامی بن لادن را کشتند و به ظاهر از دست وی و افشاگریهای احتمالیاش در معرفی آمریکا به عنوان نقش اصلی به وجود آورنده گروههای تروریستی در منطقه خلاص شدند. آمریکاییها هر چند با قتل بن لادن درصدد بودند چنین القا نمایند که واشنگتن با القاعده و طالبان مخالف است و در پارهای از مواقع این دروغ را توانستند به برخی از سران ساده لوح کشورهای عربی نیز بقبولانند، اما سران دولتهای منطقه غافل از این بودند که شاخههای رشد یافته از شجره خبیثهای که آمریکاییها تحت عنوان القاعده پرورش دادهاند در هر یک از کشورهای اسلامی درحال رشد و نمو است و بعد از مدت کوتاهی برخی از این شاخهها خود را در کشورهای خاورمیانه و مغرب عربی و آفریقا نشان دادند. اکنون این مولود آمریکائی که با کمکهای مالی، تسلیحاتی و سیاسی برخی سران دولتهای اسلامی رشد کردهاند، با صراحت، سران همین کشورها را مورد تهدید قرار دادهاند.
داعش بدون تردید در کنار دیگر گروههای تروریستی انشعاب یافته از القاعده و طالبان، مولود دولتمردان آمریکایی است و هدفی جز این ندارد که طرحها و توطئههای غربیها علیه کشورهای اسلامی را محقق نماید و ضمن درگیر کردن مسلمانان با یکدیگر که خواسته اصلی مولود دیگر غربیها در منطقه یعنی رژیم صهیونیستی است، توان و امکانات کشورهای اسلامی را از میان ببرد و برای دراز مدت تخم نفاق و کینه را در قلب مسلمانان علیه همدیگر بکارد و از اسلام، علیه اسلام استفاده کند، هدفی که غربیها از دیرباز آرزوی آن را در سر میپروراندند و آن را بهترین روش برای مقابله با مسلمانان میدانند.
آن دسته از دولتهای منطقه که دیروز فرصت لازم را برای گروههای تندرو و جنایتکاری مانند داعش فراهم کردند و به جان مردم سوریه و عراق انداختند، اکنون باید نگران باشند که این گروهها در هر یک از کشورهای اسلامی میتوانند حضور داشته باشند و خود آنها را نیز تهدید کنند. حکامی که مدتهای مدید درصدد ا؟ جاد اختلال در امنیت کشورهای اسلامی و حتی عربی بودند، اکنون به جایی رسیدهاند که گروههای دست پرورده تروریستی را مخل امنیت خود میبینند و مشاهده میکنند که با پولهای نفتی چگونه مولودی آمریکایی و برآمده از افکار القاعده و طالبان را پرورش دادهاند و به جان خود انداختهاند.
اکنون دولتهای منطقه تا فرصت دارند، ضمن حفظ انسجام در برابر این مولود آمریکایی، باید زمینههای این قبیل خشونتها و تندرویها که به نام اسلام و مسلمانان صورت میگیرد را از میان ببرند و با همبستگی و وحدت در کنار مردم مسلمان کشورهای منطقه قرار گیرند و بدانند که اگر جنایتکاران داعش بر اثر بیتوجهی آنان بر امور مسلمین مسلط شوند، نامی از اسلام باقی نخواهند گذاشت و طبعاً از حکمرانی آنان نیز اثری باقی نخواهد ماند.
منبع: جمهوری اسلامی