به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، سیدعلی خمینی منافقین را بدتر از تروریستهای وحشی داعش دانست و با اشاره به ناآرامیهای عراق افزود: اگر با منافقین برخورد نمیشد، اتفاقات اخیر عراق اکنون گریبانگیر ایران نیز میشد.
در بحبوحه فتنه 88 حامیان فتنه با طرح موضوع برخورد نظام با منافقین در سال 67 تلاش کردند فشاری را علیه جمهوری اسلامی ایجاد و تروریستهای رجوی را مظلوم عنوان کنند. البته ماجرا از زمانی جدی شد که تعدادی از مرتبطان با منافقین در ستاد موسوی مشغول به فعالیت شدند و پس از دستگیری آنها ارتباطات وسیع منافقین و ستاد موسوی مشخص شد. در همان زمان رسانههای حامی فتنه با طرح موضوع اعدام منافقین در سال 1367 در راستای مظلومنمایی منافقین تلاش کردند. نفوذ آنها روی موسوی و همسرش به اندازهای بود که زهرا رهنورد، همسر موسوی نیز اقدام به اظهارنظر درباره اعدامهای سال 1367 کرد.
اکنون حجتالاسلام والمسلمین سیدعلی خمینی، یادگار گرامی امام با اشاره به جنایات داعش و اهمیت مقوله امنیت در ایران، از آن برخورد قاطعانه با منافقین دفاع و از شائبهافکنان انتقاد
کرده است.
حجتالاسلام سیدعلی خمینی در مراسم یادواره آیتالله شهید بهشتی، آیتالله شهید محمدعلی حیدری و شهدای هفتم تیر که ظهر دیروز در نهاوند برگزار شد، با اشاره به جایگاه مصلحت در حکومت اسلامی، گفت: امام خمینی با توجه خاصی که به موضوع داشتند بحث مصلحت در حکومت را مطرح کردند که بیشک یکی از نکاتی است که حکومت اسلامی را پایدار و استوار میسازد و یکی از وظایف ولیفقیه و نهادی که زیر نظر ولیفقیه فعالیت دارد تطبیق اصول با مصلحتهاست؛ اینکه چگونه یک نظام اسلامی، از اصول اسلامی خویش ذرهای عدول نکند اما در تونل زمان، مصلحتها را بسنجد؛ جایی نرمش به خرج دهد و جایی دیگر قاطعیت داشته باشد.
وی با اشاره به تفکر انتقادی و تفکر تدافعی افزود: با اینکه این دو میتوانند روبهروی هم قرار بگیرند ولی مثل 2 بال انسان مومن هستند. بعضی هستند که کارشان صرفا انتقادکردن است. همواره منتقد هر حادثهای هستند که در کشور، شهر و در خانواده روی میدهد. بعضیهای دیگر هم هستند که شاکلهشان دفاعکردن است. کاری ندارند چه حکومتی بر سر کار است. در زمان پهلوی هم از عملکرد آنها دفاع میکردند بعد از رفتن آنها هم دفاع میکردند، یک نظام برود و نظامی دیگر بیاید بازهم دفاع میکنند. اینها شاکله تفکرشان شاکلهای تدافعی است اما آنچه اسلام از ما میخواهد و آنچه امام از ما خواستند این بود که ما هر دو را باهم داشته باشیم. ملت به انصاف داوری کند و تفکر بورزد. تفکر انتقادی داشته باشید، اینکه هر جا اشکالی دیدید باید بیان کنید. این دستوری است که امام به ما مردم داده است. اینکه نظام اسلامی است درست و اینکه حفظ نظام از واجبات است و پاسداری تا حد جان از این نظام دینی وظیفه تکتک مسلمانان است حرف درستی است اما اینکه وظیفه ما فقط و فقط دفاع از نظام است، نه! صحیح نیست. از منظر امام، ملت چشمان تیزبین ناظر بر حکومت هستند. نگاه مردم به حکمرانان و دولت است تا اگر پا را کج بگذارند فریاد برآورند و انتقاد کنند اما در مقابل توطئهها و استدلالهای نابهجایی که مخالفان نظام مطرح میکنند، مردم دفاع میکنند.
وی ادامه داد: یک انقلابی واقعی، کسی است که این دو بال را با هم دارد. در مواجهه با نظام مقدس جمهوری اسلامی نگاهی انتقادی دارد. نمیگذارد نظام به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد. اینکه امام میفرماید من در میان شما باشم یا نباشم نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد یعنی اینکه ملت همواره باید چشمان تیزبین داشته باشد و اگر اشتباهی دید فریاد بزند. اگر در جایی دیدند ظلمی در حق نظام میشود دفاع کنند. انقلاب ما مثل اسلام ما بر پایه عقلانیت و تفکر استوار است. دشمنان ما از ابتدای انقلاب راه افراط را انتخاب کردند. ما هزاران نفر کشته و مجروح ترور داریم. آنها چه کسانی را ترور کردند؟! در مرحله اول اندیشمندان و متفکران انقلاب شهید آیتالله بهشتی و شهید آیتالله مطهری را ترور کردند. یعنی ریشه انقلاب که برپایه عقلانیت و تفکر شیعی است را مورد هدف قرار دادند. هزاران نفر آسیب دیده از ترور در کشور داریم که یا شهید شدند یا مجروح. بعد از 30 سال وقتی شرایط کمی آرام میشود، مطرح میکنند چرا جمهوری اسلامی بهطور مقتدرانه با این قاتلان و مزدوران برخورد کرد. بیشک اگر در زمان خود و بهطور مقتدرانه با منافقین و امثال آنها برخورد نمیشد آنها از داعشی که امروز در عراق ظهور کرده و عراق را با مشکلی جدی مواجه ساختهاند، خطرناکتر بودند.
از رئیسجمهور و نخست وزیرگرفته تا متفکرین و چهرههای مذهبی و مردم عادی از دست اینها آرامش نداشتند. بعد در عملیات مرصاد به خیال خامشان منتظر پیوستن مردم به آنها بودند ولی به اولین روستایی که وارد شدند مردم در مقابلشان قرار گرفتند. حجتالاسلام سیدعلی خمینی افزود: نظام در آن مقطع زمانی مقتدرانه برخورد کرد تا توانست امنیت خودش را حفظ کند تا اسیر این مشکلاتی که الان گریبانگیر عراق شده نشود. مشکلی که تکفیریها در عراق به وجود آوردهاند مشکل بزرگی است. یادگار امام تصریح کرد: «امیدواریم ملت عراق بتوانند خودشان این مشکل را حل کنند و از شر تکفیریها نجات پیدا کنند. یک گروه تکفیری آمده و به شهرها هجوم برده است. ارتش عراق هم در برخی جاها کوتاهی کرده است. اگر آن فتوای مرجع عالیقدر آیتالله سیستانی که یک بار دیگر تاثیر مرجعیت شیعه را به نمایش گذاشت و عمق اعتماد مردم به روحانیت را جلوهگر کرد، نبود، معلوم نبود شرایط عراق به چه شکلی در میآمد.»
وی در پایان گفت: از خداوند میخواهیم شر گروههای منحرف را از سر منطقه چه در سوریه و عراق و چه در جاهای دیگر دور کند و آرامش را به منطقه بازگرداند.
1200 منافق به داعش پیوستند
نزدیکی دیدگاهها و مناسبات تروریستهای رجوی و داعش موجب همافزایی آنها در کشتار مردم بیدفاع عراق شده است. منابع عراقی گزارش دادهاند 1200 نفر از اعضای منافقین که احتمال داده میشود از طریق خاک ترکیه وارد عراق شده باشند، در موصل به تروریستهای داعش پیوستند. مریم رجوی، سرکرده منافقین نیز که چندی پیش به همراه مهدی ابریشمچی - آخرین شوهرش قبل از مسعود رجوی – با سرکردگان نظامی مخالف بشار اسد دیدار کرده بود اخیرا تروریستهای داعش را «انقلابی» خوانده و از آنها حمایت کرده است.
همزمان منابع عراقی اعلام کردهاند بسیاری از تجهیزات و ادواتی که در اختیار داعش است، توسط منافقین در اختیار آنها قرار داده شده. چندی پیش احمدالشریفی، کارشناس مسائل امنیتی و راهبردی عراق در بغداد اظهار داشت: خودروهای زرهی گروه تروریستی دولت اسلامی عراق و شام موسوم به داعش همان خودروهای متعلق به منافقین است که زمانی توسط این گروه استفاده میشد. وی افزود: خودروهای زرهی منافقین را مشاهده و بررسی کرده بودیم. اکنون این خودروها در اختیار داعش است. این به معنای وجود هماهنگی سطح بالا برای استفاده از ابزارهای یکدیگر است. در حال حاضر توپهای متوسط منافقین و خودروهایی که توپها را جابهجا میکنند در اختیار داعش است.
همانگونه که گفته شد اوایل خردادماه نیز مریم رجوی با احمد الجربا، فرمانده مخالفان دولت سوریه دیدار کرد و با یکدیگر بر لزوم تداوم جنگیدن با جبهه مقاومت و دشمنی با ایران و سوریه تاکید کردند. در مقطعی نیز برخی اعضای باند رجوی در سوریه حضور داشته و علیه بشار اسد میجنگیدند. به اعتقاد کارشناسان حضور طولانیمدت منافقین در عراق باعث شده آنان اطلاعات گستردهای نسبت به این کشور در اختیار داشته باشند و از همین رو قاعدتا آنها میتوانند کمکهای بسیاری به داعش برای تضعیف دولت شیعی عراق انجام دهند. این موضوع در حالی است که مریم رجوی در تازهترین اظهارنظر خود خواستار کنارهگیری نوری مالکی از سمت نخستوزیری شده بود. این اظهارنظر سرکرده منافقین از آن جهت قابل تامل است که به اعتقاد کارشناسان فتنه داعش تلاش گستردهای است برای تجمیع همه مخالفان دولت شیعی در عراق برای به زیر کشیدن نوری مالکی.
منبع: وطن امروز