برای داشتن حافظه خوب چه غذایی بخوریم؟
به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، مصرف قرص برای بهبود حافظه یک فریب بزرگ است؛ این در حالیست که برخی از مواد غذایی اثرات بهتری روی مغز انسان میگذارند و برای انسان مفیدتر هستند.
اول باید بدانید این مواد غذایی را نباید سرخ کرد زیرا ویتامینها و عناصر کمیاب خود را از دست میدهند اما آنهایی که پختنی هستند را میتوانید با بخار یا حرارت 40 درجه بپزید.
ماهی چرب
شاه ماهی، ساردین، ماهی آزاد و ماهی تن حاوی مقدار زیادی امگا 3 هستند که کمک میکند سلولهای مغزی مرمت شوند و سلولهای عصبی عملکرد درستی داشته باشند.
حبوبات
لوبیا، عدس، نخود و کلاً حبوبات حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات هستند که از افت ناگهانی مغز جلوگیری میکنند و به دلیل قندی که دارند به مدت طولانی قند مغز را تهیه میکنند.
موز و آلو
موز و آلو غنی از منیزیم و ویتامین B6 هستند که میتوانند ارتباط بین سلولهای عصبی را بهبود بخشند و موجب تسریع واکنش مغز شوند.
شکلات
شکلات دارای آنتیاکسیدان است و از مغز محافظت میکند تا آسیب نبیند.
چای سبز
چای سبز دقیقاً همان اثرات شکلات را دارد و کالری آن اندازه است پس چای سبز را شیرین نکنید.
آووکادو
آووکادو سرشار از ویتامین E است و دارای قویترین آنتی اکسیدان است که مغز را از پیری محافظت میکند و هنگامی که مغز شروع به خراب شدن میکند در عملکرد مغز بسیار اثرات مفیدی دارد.
آووکادو درختی است که ارتفاع آن به حدود 6 متر میرسد و در قسمتهای گرم آمریکا و برزیل و غرب هندوستان پرورش مییابد؛ برگهای این درخت ضخیم و سبز و گلهای آن کوچک و سبز رنگ است. میوه آن مانند گلابی و دارای پوستی سخت به رنگ سبز تیره و یا سیاه است.
آجیل
بادام، فندق، پسته و گردو همان خواص آووکادو را دارند و برای یک وعده غذایی کوچک مفید هستند.
اسپیرولینا
اسپیرولینا یک جلبک دریایی است که مزه خوبی ندارد اما دارای آهن و پروتئین است.
آب سبزی جو
آب سبزی جو طعم خوبی ندارد اما مغز را فعال میکند و سموم بدن را دفع میکند.
منبع: فارس