کد خبر:۳۳۱۳۸۴
معاون پژوهش وزارت نفت تاکید کرد:

ضرورت توسعه فناوری‌های بهینه سازی مصرف انرژی

معاون پژوهش وزارت نفت با بیان اینکه ایران در شاخص شدت مصرف در رتبه بالایی قرار دارد گفت: با استفاده از فناوری‌های بهینه سازی مصرف می‌توان 300 تا 400 بشکه انرژی صرفه‌جویی کنیم.
ضرورت توسعه فناوری‌های بهینه سازی مصرف انرژی

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو» محمدرضا مقدم معاون پژوهشی وزارت نفت در مراسم امضا تفاهم نامه بااشاره به سابقه 70 ساله دانشگاه نفت و سابقه فعالیت 50 ساله پژوهشگاه صنعت نفت گفت: رابطه میان انرژی امنیت اقتصادی و رشد اقتصادی رابطه مستمر وجود دارد که از طریق این سه عامل می‌توان چالش های موجود در صنعت نفت را برطرف کرد.

 

وی با بیان اینکه 6/99 منابع انرژی کشور از نفت و گاز تأمین می‌شود اظهار داشت: در حال حاضر گاز نفت مهمی در سبد مصرف انرژی کشور دارد و در مجموع 5/5 میلیون بشکه مصرف اولیه انرژی کشور است.

 

معاون پژوهشی وزارت نفت با تأکید بر اینکه نفت و گاز انرژی‌های تجدید ناپذیر هستند ادامه داد: علاوه بر این نفت حقوق بین نسلی است و متعلق به همه نسل‌ها می‌شود، حفظ این دارایی‌ها بر عهده همه نسل‌هاست.

 

مقدم با اشاره به اقدامات این وزارتخانه برای مصرف بهینه در این راستا اقدام به تعریف 1400 میلیارد تومان پروژه تحقیقاتی شد ولی به دلیل محدودیت مالی این میزان عملیاتی نشده است.

وی ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و رویکرد دانش‌بنیان به پروژه‌های تحقیقاتی را از مهم‌ترین اقدامات این وزارتخانه در دوره فعلی نام برد و خاطرنشان کرد: براساس پیش بین‌ها باید ظرف دو ماه آینده طرح‌های مشترک با وزارت علوم تعریف شود.

 

معاون پژوهشی وزارت نفت در عین حال با تأکید بر اهمیت بهینه‌سازی مصرف انرژی در کشور یادآور شد: درحال حاضر ایران به لحاظ شاخص شدت مصرف انرژی جزء بدترین کشورهای در این زمینه است که در این زمینه علاوه بر مدیریت بهینه نیاز به توسعه فناوری‌ها برای بهبود مصرف سوخت است که وجود دارد.

 

وی تأکید کرد: با استفاده از این فناوری‌ها قادر به صرفه‌جویی 300 تا 400 بشکه انرژی هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار