کد خبر:۳۳۲۰۶۳
جام جهانی 2014 برزیل

لوئیز: شرمنده برزیل/ این پایان رویای قهرمانی ما بود

مدافع تیم ملی برزیل از مردم کشورش بابت باخت سنگین مقابل آلمان عذرخواهی کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، داوید لوئیز پس از شکست تحقیر آمیز برزیل مقابل آلمان گفت: می خواستیم امروز مردم برزیل را خوشحال کنیم و به فینال برویم، اما ناکام بودیم و نتوانستیم این کار را انجام بدهیم. از همه مردم کشورم عذرخواهی می کنم.

 

او ادامه داد: همه می دانیم که قهرمان در خانه چقدر می توانست برایمان اهمیت داشته باشد. خیلی خوب می شد اگر برزیل خوشحال می شد. آلمان امروز خیلی بهتر از ما بازی کردو روز غم و ناراحتی ما را رقم زد. این شکست پایان رویای قهرمانی ما بود، اما واقعیت این است که نمی خواستیم همه چیز اینگونه به پایان برسد.

 

لوئیز در حالی که اشک می ریخت، عنوان کرد: باید از این لحظات برای آینده درس بگیریم و دوست ندارم ناامید شوم.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار