کد خبر:۳۳۲۱۷۷

روزه‌ برای چه کسانی توصیه نمی‌شود؟

افرادی که دچار نارسایی‌های متوسط تا شدید کلیه هستند و نیاز به نوشیدن مایعات فراوان و درمان‌های دارویی دارند، نباید روزه بگیرند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، افرادی که دچار نارسایی‌های متوسط تا شدید کلیه هستند و نیاز به نوشیدن مایعات فراوان و درمان‌های دارویی دارند، نباید روزه بگیرند.

 

رحمان صداقت پیشه فوق‌تخصص اورولوژی گفت: بیماران دچار مشکلات کلیوی باید با توجه به وضعیت خود روزه بگیرند و اگر نیاز جدی به نوشیدن آب دارند، تا حد امکان از روزه‌داری پرهیز کنند.

 

وی تاکید کرد: در واقع افرادی که دچار نارسایی‌های متوسط تا شدید کلیه هستند و نیاز به نوشیدن مایعات فراوان و درمان‌های دارویی دارند، نباید روزه بگیرند.

 

صداقت پیشه افزود: بیماران دیالیزی و افراد نیازمند دریافت پیوند کلیه، نمی‌توانند روزه بگیرند و در این زمینه باید احتیاط کنند.

 

وی با اشاره به اینکه اغلب مبتلایان به بیماری‌ها و نارسایی‌های شدید و مزمن کلیوی با انجام آزمایشات و معاینات دوره‌ای می‌توانستند از وخیم شدن بیماری خود جلوگیری کنند، خاطرنشان کرد: بیماری کلیه یک بیماری خاموش و بی‌صدا است و در مراحل ابتدایی بیماری هیچ گونه علامت خاصی ندارد و هنگامی فرد مبتلا متوجه آن می‌شود که بیماری پیشرفت کرده باشد.

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار