کد خبر:۳۳۲۲۶۵

شرکت‌های فعال در توسعه تکنولوژی نفت، گاز و ذغال‌سنگ به صنایع معرفی شدند

دبیر ستاد توسعه فناوری و نوآوری نفت، گاز و ذغال سنگ معاونت علمی گفت: تا کنون توانسته‌ایم به شناسایی شرکت‌های دانش بنیان در حوزه های مرتبط بپردازیم و در مواردی که فعالیت ها منجر به توسعه تکنولوژی شده است آنها را به صنعت مرتبط معرفی کرده ایم.
شرکت‌های فعال در توسعه تکنولوژی نفت، گاز و ذغال‌سنگ به صنایع معرفی شدند
 به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر جعفر توفیقی مأموریت اصلی این ستاد را مشارکت با وزارت نفت برای توسعه ظرفیت‌های تکنولوژی در صنعت نفت، گاز و ذغال سنگ دانست و افزود: متأسفانه علی رغم اینکه در حوزه توسعه فناوری صنعت نفت، گاز و ذغال سنگ گام‌های بلندی برداشته شده تاکنون در راستای ظرفیت‌سازی تکنولوژی موفقیت‌های چشمگیری کسب نکرده‌ایم.
 
دبیر ستاد توسعه فناوری و نوآوری نفت، گاز و ذغال سنگ از طراحی چشم انداز، تعیین رسالت و مشخص کردن اهداف، راهبردها و وظایف این ستاد خبر داد و اظهار داشت: محور اصلی فعالیت ستاد حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در حوزه نفت، گاز و ذغال سنگ است و به دنبال این موضوع هستیم که کارآفرینان، فن‌آفرینان و پژوهشگران برتر کشور را در قالب شرکت‌های دانش بنیان متشکل کنیم تا از تسهیلاتی که ستاد می‌تواند در اختیارشان قرار دهد استفاده کنند.
 
وی افزود: وظایفی که در این ستاد برای خود قائل هستیم این است که وظایف تکنولوژی را در صنعت نفت، گاز و ذغال سنگ رسم و برنامه های تکنولوژی را رصد کنیم. در همین راستا هرجا که احساس کردیم موانعی سر راه توسعه فناوری است وارد عرصه می‌شویم تا موانع را برطرف کنیم.
 
توفیقی با تاکید بر اینکه ستاد می‌تواند در راستای بهبود و تسهیل شرایط کسب و کار و توانمندسازی شرکت‌های دانش بنیان در بخش خصوصی نقش ایفا کند، خاطر نشان کرد: این ستاد همچنین با ارتباط با دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی، شرکت‌های دانش بنیان، پارک‌های علم و فناوری و سایر نهادهای مرتبط موانع پیش رو را شناسایی و در راستای رفع این موانع اقدام می‌کند.
 
وی خاطر نشان کرد: برخی دانشگاه‌ها تقاضا داشتند از پژوهش‌های کاربردی که منجر به توسعه تکنولوژی می‌شود حمایت کنیم که این موارد را هم در دست بررسی داریم.
 
توفیقی درباره تعیین اولویت ها در سایتگذاری ستاد توسعه فناوری و نوآوری نفت، گاز و ذغال سنگ تصریح کرد: در واقع صنعت است که اولویت ها را مشخص می کند و ستاد ما به عنوان یک حامی و مشارکت-کننده با وزارت نفت همکاری خواهد کرد که در این راستا از مدیران پژوهش فناوری وزارت نفت هم استفاده خواهیم کرد.
 
دبیر ستاد توسعه فناوری و نوآوری نفت، گاز و ذغال سنگ معاونت علمی ادامه داد: ستاد توسعه فناوری و نوآوری نفت، گاز و ذغال سنگ قصد ندارد به موازات صنعت نفت به تعیین اولویت ها بپردازد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار