مدیرگروه علوم صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات از راه اندازی 4 رشته میان رشتهای در مقطع کارشناسی ارشد خبر داد و گفت: با اجرای پایان نامهای پژوهشگران این واحد دانشگاهی پوشش بسته بندی را برای نگهداری محصولات کشاورزی در انبارها ارائه دادند.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر مریم میزانی از راه اندازی رشته بسته بندی صنایع غذایی در واحد علوم و تحقیقات خبر داد و افزود: برای افزایش و ارتقاء سطح کیفی بسته بندی محصولات غذایی بهتر است از متخصصان و کارشناسان تحصیلکرده در رشته بسته بندی صنایع غذایی استفاده شود.
مدیر گروه علوم صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات، با بیان اینکه سرفصل واحدهای درسی این رشته در گروه علوم و صنایع غذایی تدوین شده و در صدد راه اندازی این رشته درمقطع کارشناسی ارشد هستیم، خاطر نشان کرد: علاوه بر رشته بسته بندی، اقدام به ایجاد رشتههای کنترل کیفی ، بهداشت و ایمنی در صنایع غذایی و کارآفرینی صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ارشد خواهد شد.
وی تاکید کرد: در گروه مهندسی علوم صنایع غذایی تاکنون 6 طرح پژوهشی برون و درون دانشگاهی به اتمام رسیده است که یکی از آنها در سطح کشوری به عنوان طرح پژوهشی نمونه معرفی شده است.
میزانی یکی از اهداف گروه مهندسی علوم صنایع غذایی هدایت رسالهها و پایان نامههای دانشجویی به سمت کاربردی کردن آنها دانست و ادامه داد: یکی از رسالههای کاربردی دکتری با عنوان "کاهش ضایعات چغندر قند طی نگهداری با استفاده از پوششهای پلیمری حاوی مواد تغییر فاز دهنده" است.
وی با اشاره به جزئیات این پایان نامه، اظهار داشت: باتوجه به اینکه امروزه با مشکل ضایعات محصولات کشاورزی در انبارها روبرو هستیم، نگهداری بهتر فراوردههای کشاورزی تا زمان بهره برداری در کارخانهها حائز اهمیت است، که در این رساله طرحی برای تولید نوعی پوشش یا بسته بندی مواد غذایی در انبار ها و مزارع کشور ارائه خواهد شد.
وی در خصوص ضرورت راه اندازی رشته بسته بندی محصولات غذایی در مقطع کارشناسی ارشد، گفت: امروز از بسته بندی به عنوان یک صنعت تکمیلی یاد میشود و استفاده از مواد پلیمری در بسته بندی باعث ارتقاء و توجه ویژهای به این صنعت شده است.