آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۲۹۸۴
رقابت های بسکتبال با ویلچر قهرمانی 2014 جهان

ایران در اولین حضور جهانی خود هشتم شد

تیم ملی بسکتبال با ویلچر ایران در اولین حضور خود در مسابقات جهانی به مقام هشتم دست یافت.
ایران در اولین حضور جهانی خود هشتم شد

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، در آخرین دیدار تیم ایران، ملی پوشان کشورمان مقابل نمایندگان انگلستان به میدان رفتند و در پایان با نتیجه 77 بر 65 این مسابقه را واگذار کردند.

 

بدین ترتیب پرونده حضور تیم ملی ایران در رقابت های جهانی بسکتبال با ویلچر کره جنوبی، با کسب عنوان هشتم بسته شد.

 

پس از این دیدار تیم های ایتالیا و کره جنوبی نیز برای کسب عنوان پنجم به مصاف هم می روند و دیدارهای نیمه نهایی نیز بین تیم های ترکیه – استرالیا و آمریکا – اسپانیا برگزار می شود تا تکلیف فینالیست های این دور از مسابقات مشخص شود.

 

تیم ملی کشورمان در مرحله گروهی این مسابقات مقابل تیم های اسپانیا و هلند مغلوب شد و مقابل ژاپن به پیروزی دست یافت که با کسب این پیروزی به دور بعد صعود کرد.

 

در دور دوم نیز تیم ایران مقابل انگلستان و کره جنوبی، مغلوب شد و برابر آرژانتین به پیروزی رسید و در آخرین دیدار دور دوم ، از تیم میزبان، کره جنوبی شکست خورد و در جمع هشت تیم برتر جهان قرار گرفت.

 

در مرحله پلی آف ایران برابر تیم اول گروه دوم، آمریکا، به میدان رفت و با پذیرش شکست، از راه یابی به مرحله نیمه نهایی، بازماند و در آخرین دیدار، مقابل انگلستان به میدان رفت.

 

پس از ایران، به ترتیب تیم های ژاپن، کلمبیا، آلمان، آرژانتین، سوئد ، مکزیک،هلند و الجزایر عناوین نهم تا شانزدهم این مسابقات را بدست آوردند.

 

رقابت های بسکتبال با ویلچر قهرمانی جهان از 14 تیر در شهر اینچئون و با حضور 16 تیم آغاز شده و 23 تیر ماه با برگزاری دیدارهای فینال و رده بندی، به کار خود پایان می دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار