عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به 4 موضوع مورد سوال از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: زمان قطعی طرح سوال از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات منوط به اعلام نظر هیات رئیسه مجلس است.
نصرالله پژمانفر در گفتگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به موضوعات مورد سوال از وزیر ارتباطات و فناوری در مجلس شورای اسلامی، افزود: شبکه ملی اطلاعات، علت توسعه شبکه و پهنای باند اینترنت بدون پیوست فرهنگی، توسعه پهنای باند خارجی و ضوابط اینترنت موبایل جزو مهمترین موضوعاتی است که وزیر ارتباطات باید در خصوص آنها توضیحاتی ارایه کند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس درباره زمان طرح سوال از وزیر ارتباطات اظهار داشت: زمان قطعی طرح سوال هنوز مشخص نیست و منوط به اعلام نظر هیأت رئیسه مجلس است.
وی در خصوص اینکه آیا وزارت ارتباطات تاکنون مستنداتی درباره ابهامات مورد بحث ارایه داده است یا خیر، توضیح داد: وزارت ارتباطات تاکنون مستنداتی را در این زمینه ارایه کرده و هماکنون در حال بررسی و پیگیری هستیم.
به گزارش «خبرگزاری دانشجو» در صورت قانع نشدن نماینده سوال کننده از وزیر ارتباطات سوال و جوابها رای گیری خواهد شد و در صورت قانع نشدن نمایندهگان از پاسخهای ارایه شده وزیر ارتباطات علاوه بر کسب رای منفی کارت زرد دریافت خواهد کرد.
هفته گذشته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور در کمیسیون فرهنگی مجلس در پاسخ به ابهامات بهوجود آمده در مورد راهاندازی شبکه ملی اطلاعات و برخی موضوعات دیگر تنوانست نظر این کمیسیون را جلب کند که همین موضوع باعث شد سوال از واعظی به صحن مجلس کشیده شود.
با توجه به اینکه در ماده 46 برنامه پنجم توسعه، راهاندازی شبکه ملی اطلاعات جزو وظایف وزارت ارتباطات تعریف شده است، وزارت ارتباطات در اجرای شبکه ملی اطلاعات تأخیر چند ساله داشته است و تاکنون حتی مدل تاکنون مدل مفهومی این شبکه را نیز ارائه نکرده است.
به عقیده کارشناسان نبود اراده همگانی و وجود برخی دلالان که درآمدشان از طریق واردات پهنای باند تأمین میشود از جمله دلایل تأخیر در راهاندازی شبکه ملی اطلاعات بوده است.
با توجه به اینکه بیش از 95 درصد مصرف ترافیک اطلاعات، در داخل کشور است، منطقی نیست که بخواهیم به دلیل استفاده کمتر از 5 درصد از اینترنت جهانی، اطلاعات بیش از 95 درصدی خود را به خارج از ایران ارسال کنیم و چنین خطراتی را برای ملت و کشور ایجاد کنیم.
در طی این سالها خرید پهنای باند به قیمت بسیار گزاف باعث خروج گسترده ارز از کشور شده و تاکنون عدم استفاده از شبکه ملی اطلاعات بسیار هزینهبر بوده است به طوری که برخی تبادلات تجاری که به صورت صد درصد میتوانددر داخل کشور انجام میشود به ناچار به سرورهای خارج از کشور منتقل شده و پس از صرف هزینهای گزاف و استفاده از پهنای باند، مجددا به کشور بازمیگردد.
حفظ امنیت، صرفه اقتصادی و افزایش چشمگیر سرعت اینترنت از مزایای راه اندازی شبکه ملی اطلاعات است و در صورتی که امنیت و صرفه اقتصادی برای کاربران محسوس نباشد افزایش قابل توجه سرعت اینترنت بسیار چشمگیر و محسوس خواهد بود. از این رو لازم است تا وزارت ارتباطات در زمینه راهاندازی هرچه سریعتر شبکه ملی اطلاعات اقدامی جدی انجام دهد.
خدا ببين دغدغه نمايندگان ما چيه!!!!!!دليل افزايش پهناي باند بدون پيوست فرهنگي؟؟؟؟؟کسي نيست بهشون بگه آخه ما فرهنگ استفاده از چيو داريم که دنبال فرهنگ اينترنت هستين،فرهنگ استفاده از موبايل يا خودرو يا ....پس بياين همه اينا رو ممنوع کنين......کسي نيست بهشون بگه اينترنت با اين سرعت اصلا" فرهنگ که چه عرض کنم مودم هم نياز نداره....
کشوراي دنيا پهناي باند شده مايه و نماد توسعه مليشون ،نمايندگان ما هم وزيرو ميکشونن به مجلس که چيه؟؟؟؟؟چرا ميخواي پهناي باند رو افزايش بدي؟؟؟؟؟
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
کشوراي دنيا پهناي باند شده مايه و نماد توسعه مليشون ،نمايندگان ما هم وزيرو ميکشونن به مجلس که چيه؟؟؟؟؟چرا ميخواي پهناي باند رو افزايش بدي؟؟؟؟؟