کد خبر:۳۳۳۵۷۸

آشتی مهران مدیری با صدا و سیما

خشایار الوند، مهدی ژوله، پیمان و مهراب قاسم‌خانی و الهه زارع‌نژاد نویسندگانی هستند که برای نوشتن فیلمنامه سریال جدید مهران مدیری با هم همکاری می‌کنند.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، مدیرگروه فیلم و سریال شبکه تهران، با اعلام اسامی نویسندگان این سریال گفت که «اتاق عمل» با کارگردانی مهران مدیری و تهیه‌کنندگی حمیدرضا مهدوی در مرحله پیش‌تولید و نگارش فیلمنامه قرار دارد.

مدیری بعد از سال‌ها دوری از تلویزیون قرار است نیمه دوم سال 93 با سریال طنز «اتاق عمل» به تلویزیون بازگردد. این سریال 90 قسمتی‌ست و مدت زمان پخش هر قسمت، 40 دقیقه اعلام شده است.

آخرین سریالی که مهران مدیری برای تلویزیون ساخت «مرد دو هزار چهره» بود که نوروز 88 از سیما پخش شد. از آن زمان به بعد او با فعالیت در شبکه خانگی نمایش، مسیر پرفراز و نشیبی را پشت سر گذاشت. اما حالا به نظر می‌رسد با بازگشت به تلویزیون در نظر دارد خاطره سریال‌های پرطرفداری مثل «شب‌های برره» و «پاورچین» را برای مخاطبانش زنده کند.
 

 

 

منبع: جام جم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار