کد خبر:۳۳۳۷۶۲
به بهانه برگزاری مسابقات ایده‌پردازی و برنامه‌نویسی ابزارهای هوشمند؛

ایجاد بازار میلیاردی با نرم‌افزارهای هوشمند/ حمایت مالی از اپلیکیشن‌نویسان برتر

یکی از راهکارهای جلوگیری از خروج ارز و ایجاد اشتغال هدایت نخبگان به سمت تولید نرم افزارهای فارسی است که دراین راستا مسابقات ایده‌پردازی و برنامه‌نویسی اندروید از سوی دانشگاه امیرکبیر برگزار خواهد شد و از از اپلیکیشن‌نویسان برتر حمایت مالی می‌شود.
گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»؛ همسو با پیشرفت روز‌افزون گوشی‌های هوشمند، تلفن‌های هوشمند طرفداران زیادی پیدا کرده‌اند به طوری که دیگر کمتر کسی را می‌بینید که از این گوشی‌ها استفاده نکند. گوشی‌های هوشمند با تغییر عملکردی کاملا محسوس از یک گوشی صرفا تبادل صوت به رایانه‌ای قابل حمل با سیستم‌ عامل‌های مختلف تبدیل شده است.
 
یکی از این سیستم‌عامل‌ها، سیستم عامل اندروید است که به دلیل متن‌باز بودن پیشرفت زیادی در حوزه‌ اپلیکیشن‌ها یا برنامه‌های کاربردی داشته و این مزیت کاربران زیادی را در سراسر دنیا به‌سوی تولید برنامه‌های اندرویدی سوق داده است.
 
در همین راستا ایران نیز به دلیل دارا بودن پتانسیل فعال و نیروی جوان و خوش فکر خود تنها با یک مدیریت صحیح می‌تواند بسترهای کارآفرینی در این حوزه را فراهم کند تا علاوه بر ایجاد بازار میلیاردی در این زمینه از ایده‌های خلاق جوانان نیز استفاده شود.
 
توسعه کارآفرینی در حوزه تولید اپلیکیشن‌ها یا نرم‌افزارهای کاربردی علاوه بر صرفه‌های اقتصادی بالا، جلوگیری از خروج ارز و اشتغال سازی می‌تواند ذایقه کاربر ایرانی را به سمت استفاده از محصولات بومی و با خط فارسی سوق دهد.
 
از همین روی گسترش و تولید برنامه‌هایی با محتوای ایرانی برای سیستم عامل آندروید چند وقتی است که بین جوانان فعال این حوزه شکل گرفته است و مسابقات ایده‌پردازی و برنامه‌نویسی اندروید (ایران موبی کد) یکی از بسترهای مناسب برای حضور در این عرصه است.
 
این مسابقات با هدف تامین نیازهای کاربران به استفاده از برنامه‌های کاربردی فارسی قابل نصب بر روی تلفن‌های همراه و تبلت، بالا بردن سطح فرهنگی جامعه با استفاده از برنامه‌های فرهنگی و آموزشی، سهولت استفاده از امکانات فناوری از طریق برنامه‌های کاربردی، انجام کارها از راه دور و به صورت غیر حضوری از طریق برنامه‌های کاربردی، امکان استفاده همه افراد جامعه از برنامه‌های کاربردی به زبان فارسی و بالا بردن سطح دانش کودکان و دانش‌آموزان از طریق تولید برنامه‌های سرگرمی مفید مبتنی بر اندروید برگزار خواهد شد.
 
اولین دوره مسابقات ایران ­موبی ­کد در اولین دوره در اسفند ماه 92 برگزار شد که استقبال و پشتیبانی برنامه‌نویسان و ایده‌پردازن این عرصه حکایت از لزوم ایجاد بستری جهت ارائه و معرفی نیازهای جامعه و جهت دادن برنامه‌نویسان و سازمان‌ها برای تولید برنامه‌های کاربردی داشت.
 
اکنون دومین دوره این مسابقات با عنوان ایران ­موبی ­کد در آذرماه 93 و با شعار «ابزار هوشمند در خدمت اقتصاد و فرهنگ» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد.
 
تمامی برنامه نویسان ابزارهای هوشمند یا ایده­ پردازانی که علاقه مند به شرکت در این مسابقات هستند می­توانند به صورت شخص حقیقی (افراد) و یا حقوقی (شرکت­ها) و با ارسال حداقل یک ایده یا برنامه به همراه مستندات در این مسابقات شرکت کنند.
 
یکی از مزایای این مسابقه این است که تمامی برنامه‌های ابزارهای هوشمند چه آنهایی که تا زمان مسابقه (3آبان) طراحی آن تکمیل می­شود و چه آنهایی که قبلا طراحی شده و در مارکت های داخلی یا خارجی عرضه شده­اند می­توانند در این مسابقه شرکت کنند.
 
البته برنده‌های دور اول مسابقه ایران ­موبی ­کد 92 تنها در شرایطی که آثار جدیدی ارایه کنند امکان شرکت در این دور از مسابقات را خواهند داشت.
 
کاربران برای شرکت در این مسابقه برای ارسال هر اثر برای اشخاص حقیقی (افراد) مبلغ 10 هزار تومان و برای اشخاص حقوقی (شرکت­ها) مبلغ 100 هزار تومان در مرحله ثبت‌نام اولیه باید پرداخت کنند.
 
برنامه‌های کاربردی به عنوان برنامه‌هایی که کاربردهای مورد نیاز جامعه را به برنامه‌های کاربردی فارسی تبدیل کنند، برنامه‌های فرهنگی و آموزشی به طوری که یک یا چند هدف مشخص فرهنگی و یا آموزشی را به صورت مستقیم و غیر مستقیم دنبال کنند، برنامه‌های بازی و سرگرمی که هدف آن‌ها سرگرمی و تفریح است و بخش ایده‌ها (برای اشخاص حقیقی) که شامل ایده‌های نوآورانه قابل تبدیل به برنامه‌های قابل اجرا بر روی ابزارهای هوشمند است، از محورهای اصلی این مسابقه هستند.
 
همچنین تولید  برنامه‌های کاربردی بانک، بورس و بیمه که اهداف اصلی آن‌ها به طور مستقیم انجام فعالیت‌های مربوط به بانک‌ها و یا خدمات مرتبط با بورس و شرکت‌های بیمه است به عنوان محور ویژه‌ ایران­ موبی کد 93 شناخته می‌شود.
 
کلیه برنامه‌­های مبتنی بر هر یک از بستر­های اندروید، iOS، ویندوزفون و موبایل وب در این دوره از مسابقات قابل پذیرش است.
 
آثار، پس از مرحله ارسال از نظر میزان بدیع بودن ایده، برآورده کردن نیازهای جامعه ایران، علمی و اصولی بودن طراحی و نحوه پیاده‌سازی‌، کارآیی از نظر سرعت و دقت عملکرد و تجربه کاربری از جهات سادگی، زیبایی, سهولت استفاده و سرعت مورد داوری قرار خواهد گرفت.
 
با توجه به تفاوت­های اساسی بین دو گروه شرکت­ کنندگان حقیقی و حقوقی و با هدف حفظ منافع کلیه شرکت ­کنندگان، داوری آثار دریافتی بر حسب نوع شرکت کننده در دو گروه کاملا مستقل و جداگانه انجام می­شود.
 
فرایند داوری از مرحله پذیرش تا انتخاب برنده­های نهایی در سه مرحله و مطابق فلوچارت زیر انجام می­شود.
 
برنامه کاربردی ویژه این مسابقات بر اساس نتایج رتبه بندی و نظر کمیته داوری از بین 4 محور برنامه­ های کاربردی، فرهنگی و آموزش، بازی و سرگرمی و محور ویژه به برترین اثر تعلق خواهد گرفت.
 
کلیه آثار ارسالی که در کمیته عالی داوری پذیرش شوند رتبه بندی شده و علاوه بر معرفی آثار در وب سایت مسابقه مشمول دریافت گواهی نامه رتبه­بندی خواهند شد.
 
همچنین تسهیلات ویژه‌ای برای عرضه برنامه‌ها در مارکت­های داخلی در نظر گرفته شده و برای ارایه دهندگان ایده که تمایل به توسعه، پیاده سازی و تجاری سازی ایده خود را دارند نسبت به حمایت مالی و از طریق جذب سرمایه گذار اقدام خواهد شد.
 
ثبت نام اولیه و شروع دریافت آثار ایران موبی‌کد 93 از 1 شهریورتا 3 آبان بوده و نمایشگاه و کارگاه‌های آموزشی این مسابقات از 3 تا 6 آذر است. این مسابقات در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد.
 
فعالیت‌های اصلی مسابقات در چهار روز انجام می‌گیرد که شامل افتتاحیه، کارگاه‌های آموزشی، نمایشگاه و مراسم اختتامیه است.
 
آموزش‌های تخصصی در زمینه طراحی و پیاده‌سازی برنامه‌های قابل اجرا بر روی ابزارهای هوشمند در کارگاه‌های آموزشی ارائه خواهند شد.
 
 همچنین در نمایشگاه جانبی مسابقات، شرکت‌ها و سازمان‌های مرتبط آخرین دستاوردها و محصولات خود را ارائه می‌دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار