کد خبر:۳۵۳۲۱۲
از 17 مهر ماه

آغاز دور سوم مسابقات برنامه نویسی بیان/ 5 مرحله رقابت آنلاین برنامه نویسان جهان

سومین دوره مسابقات برنامه‌نویسی بیان از 17 مهرماه و به مدت 72 ساعت به میزبانی ایران و ابتکار شرکت دانش بنیان بیان برگزار می‌شود.
آغاز دور سوم مسابقات برنامه نویسی بیان/ 5 مرحله رقابت آنلاین برنامه نویسان جهان

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، رقابت‌های علمی برنامه نویسی، یکی از عوامل مهم در رشد و تعالی برنامه نویسان است و برگزاری مسابقات برنامه نویسی در سطح جهانی، باعث می‌شود تا بستری مناسب برای ارتقا دانش فنی، مهارت و خلاقیت برنامه نویسان ایرانی فراهم آورد.

 

در همین راستا ثبت‌نام  سومین دوره مسابقات برنامه‌نویسی بیان آغاز شده و مسابقات اصلی این رویداد از 17 مهرماه و به مدت 72 ساعت به میزبانی ایران و ابتکار شرکت دانش بنیان بیان برگزار می‌شود. در مسابقات برنامه‌نویسی بیان، برای استفاده از تکنولوژی‌ها و زبان‌های برنامه نویسی هیچ محدودیتی وجود ندارد و مخاطب این رویداد تمامی کسانی هستند که توانایی برنامه نویسی دارند.

 

 سومین دوره مسابقات برنامه نویسی بیان به صورت بین المللی و به صورت انفرادی در 5 مرحله برگزار می شود که به جز مرحله فینال نهایی، سایر مراحل به صورت آنلاین اجرا می‌شود.

 

مرحله‌ی ورودی، به عنوان اوّلین مرحله‌ی رسمی این دوره از مسابقات برنامه‌نویسی بیان، از ساعت 9:30 پنج‌شنبه 17 مهر آغاز شده و به مدّت 72 ساعت در جریان خواهد بود. در این مسابقات حلّ یک سؤال جهت راهیابی به مرحله‌ی بعدی ضروری است.

 

در دور قبلی مسابقه برنامه نویسی بیان (دومین دوره)، 1728 شرکت کننده ایرانی و 3182 شرکت کننده از 54 کشور جهان در 3 مرحله با هم به رقابت پرداختند و توانایی خود در شناخت مسأله، طراحی راه‌حل و پیاده‌سازی کامل و دقیق آن با استفاده از یک زبان برنامه‌نویسی را به نمایش گذاشتند که در نهایت 60 نفر از برنامه نویسان نخبه‌ ایرانی و بین المللی موفق شدند به مرحله‌ی نهایی راه پیدا کنند.

 

این مسابقات به صورت انفرای برگزار می‌شود و ثبت نام همه برنامه نویسان در آن آزاد است. قوانین و مراحل مسابقه در سایت رسمی مسابقات برنامه نویسی بیان تشریح شده است.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار