کد خبر:۳۳۵۱۴۱

دستورالعمل همکاری صندوق‌های پژوهش و فناوری غیردولتی با صندوق نوآوری و شکوفایی تصویب شد

به منظور مشخص شدن شیوه همکاری صندوق‌های پژوهش و فناوری غیردولتی و صندوق نوآوری و شکوفایی، دستورالعمل اجرایی تبصره1 ماده 5 قانون شرکت‌های دانش‌بنیان در 9 ماده به تصویب هیأت‌عامل صندوق نوآوری و شکوفایی رسید.
 به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، صندوق نوآوری و شکوفایی که براساس ماده 5 قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات تاسیس شده، این دستورالعمل را به منظور گسترش همکاری با صندوق‌های پژوهش و فناوری غیردولتی، به عنوان صندوق همکار، جهت انجام فعالیت‌های پیش بینی شده در قانون شرکت‌های دانش‌بنیان و اساسنامه خود تصویب کرده است.
 
این دستورالعمل که در هیأت عامل صندوق تصویب و از سوی ریاست هیأت عامل و رئیس صندوق برای اجرا ابلاغ شده‌ است، به صندوق شکوفایی و نوآوری اجازه می‌دهد از امکانات و توانایی‌های صندوق‌های پژوهش و فناوری غیردولتی که براساس موضوع ماده 45 قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در استان‌های مختلف تأسیس شده‌اند، استفاده کند.
 
براساس این گزارش صندوق نوآوری وشکوفائی با تصویب این دستورالعمل خود را موظف دانسته، این تعاملات را به گونه‌ای راهبری کند که ضمن توانمندسازی صندوق‌های پژوهش و فناوری، اطمینان حاصل شود که صندوق‌های مزبور ضمن رعایت قوانین و مقررات حاکم بر منابع مالی صندوق نوآوری و شکوفایی، در ارائه خدمات به شرکت‌های دانش‌بنیان حداکثر تلاش خویش را بکار گیرند.
 
مطابق این دستورالعمل همکاری؛ صندوق نوآوری و شکوفایی با صندوق‌های پژوهش و فناوری غیردولتی در زمینه‌های عاملیت مالی، عاملیت ارزیابی، عاملیت نظارت، ارائه تسهیلات به منظور توسعه خدمات خود یا انجام سرمایه گذاری خطر پذیر و مشارکت در سرمایه گذاری خواهد بود.
 
براساس این مصوبه صندوق نوآوری و شکوفایی ضمن ایجاد بانک اطلاعاتی کامل از عملکرد صندوق‌های مزبور ، دستورالعمل رتبه‌بندی آنها را برای توسعه فعالیت‌های فی مابین تنظیم خواهد کرد و در عین حال حجم عاملیت مالی واگذار شده به صندوق‌های پژوهش و فناوری را متناسب با عملکرد، سرعت ارائه خدمات ورضایت مشتریان توسعه خواهد داد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار