به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در حالی که مجمع محققین و مدرسین از حجت الاسلام رهامی دعوت کرده است تا به عنوان سخنران اصلاح طلبان در این مجمع حضور یابد، رهامی توهین به شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی را محور اصلی سخنان خود قرار داده است.
به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی دانا، روز چهارشنبه در هفتهای که گذشت، مراسم افطاری به میزبانی شورای هماهنگی اصلاح طلبان قم در این شهر برگزار شد که سخنرانش محسن رهامی، دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها بود و در محل جلسات دائمی اصلاحطلبان این استان یعنی مجمع محققین ومدرسین حوزه علمیه قم برگزار شد.
افراط اول:
رهامی در بخشی از سخنان خود که در هیچ رسانهای منعکس نشد ضمن اشاره به ویلا ساطی یک نماینده در سواحل دریا گفت: «نماینده مجلس که دزد باشد، کلاش باشد، از طرفی شورای نگهبان افراد صالح را رد صلاحیت میکند و افراد غیر صالح را تایید میکند.
رهامی باید در نظر داشته باشد که توهین به نمایندگان مجلس و همچنین تهمت زدن به آنها و زیر سوال بردن عملکرد شورای نگهبان همه جرمهایی است که در این چند خط مرتکب شده است و شورای نگهبان و نمایندگان مجلس میتوانند از این سخنران اصلاحطلب شکایت کنند.
این شخص به عنوان یک حقوقدان باید بداند که درصورتی که جرمهایی را که گفته است ثابت نکند تا چند ماه حبس انتظار وی را میکشد و باید در نظر بگیرد بیان این سخنان بدون داشتن سند و مدرک نشان افراطیگری است.
افراط دوم:
رهامی در جای دیگر اظهار داشت: «مثلا شورای نگهبان آقای دکتر ربیعی را برای انتخابات شورای شهر تهران رد میکند اما ایشان میآید و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی میشود و از آن طرف آقای علوی برای انتخابات مجلس رد صلاحیت میشود ولی از آن طرف وزیر اطلاعات میشود و یا اینکه مرتضوی به عنوان رئیس تأمین اجتماعی به ۳۵ نماینده مجلس پول داده است که خود مرتضوی آمد گفت که من به ۱۵۰ نماینده مجلس پول دادهام؛ و قطعا عدم تأیید صلاحیت آدمهای صالح توسط شورای نگهبان نتیجه را این طور میکند.»
قطعاً اینگونه حرف زدن مسیری جز تخطئه شورای نگهبان و توهین به عملکرد آن را دنبال نمیکند و برخلاف نظر امام خمینی درباره شورای نگهبان و جایگاه این شورا در کشور است؛ هرچند حضرت امام خمینی (ره) راجع به شورای نگهبان فرمود: شورای نگهبان گوش به حرف عدهای که به اصطلاح مترقی هستند ندهد. باید قوانین را بررسی نمایید که صددرصد اسلامی باشد. به هیچ وجه گوش به حرف عدهای که میخواهند یک دسته کوچک مردم ما خوششان بیاید و به اصطلاح مترقی هستند، ندهید، قاطعانه با اینگونه افکار مبارزه کنید.
امام خمینی (ره) در جایی دیگر در خصوص اهمیت مجلس شورای اسلامی نیز میفرماید: من تکرار میکنم مجلس بالاترین مقام است در این مملکت. مجلس اگر رای داد و شورای نگهبان هم آن رای را پذیرفت، هیچ کس حق ندارد یک کلمه راجع به این بگوید. من نمیگویم رای خودش را نگوید؛ بگوید؛ رای خودش را بگوید؛ اما اگربخواهد فساد کند، به مردم بگوید که این شورای نگهبان کذا و این مجلس کذا، این فساد است، و مفسد است یک همچو آدمی، تحت تعقیب مفسد فی الارض باید قرار بگیرد. این مجلس ما حصل خون یک جمعیتی است که وفادار به اسلام بودند؛ و این مجلس عصاره زحمتهای طاقت فرسای این ملت مسلمان بوده است
امام خمینی (ره) در جایی دیگر مطالبی صریح را در پاسخ به اظهارات افرادی با تفکر رهام ید رجامعه فرموند که افرادی که نظریه شورای محترم نگهبان در ابطال یا تایید بعضی حوزهها موافق میلشان نبوده است دست به شایعه افکنی زده و اعضای محترم شورای نگهبان - ایدهم الله تعالی - را که حافظ مصالح اسلام و مسلمین هستند، تضعیف و یا خدای ناکرده توهین مینمایند و به پخش اعلامیه و خطابه در مطبوعات و محافل دست زدهاند غافل از آنکه پیامد چنین اعمال و جوسازیها آن هم در دوره دوم مجلس و نگذشتن سالی چند ازانقلاب چه خواهد بود. امید است چنین اعمال، بیتوجه به نتایج ناروا و اسف بار آن باشد... من به این آقایان هشدار میدهم که تضعیف و توهین به فقهای شورای نگهبان امری خطرناک برای کشور و اسلام است. همیشه انحرافات به تدریج در یک رژیم واردمی شود و در آخر، رژیمی را ساقط مینماید. لازم است همه به طور اکید به مصالح اسلام و مسلمین توجه کنیم و به قوانین، هر چند مخالف نظر و سلیقه شخصیمان باشد احترام بگذاریم و به این جمهوری نوپا که مورد هجوم قدرتها و ابرقدرت هاست وفادار باشیم.
با توجه به این فرمایشات امام خمینی و برخی از فرمایشات دیگر که در این قالب نگنجیده است به نظر میرسد رهامی به عنوان یک اصلاحطلب، هیچ درکی از حقوق و قانون اساسی نداشته و اصول اخلاق گرایی در سیاست را زیر پا گذاشته است.
افراط سوم:
وی در جای دیگر اظهار داشت: «حاکمان مستبد، جامعه را متملق و چاپلوس بار میآورند؛ در انتخابات ریاست جمهوری با کمک آقایان ناطق نوری و خاتمی و هاشمی انتخابات را بردیم، در انتخابات شوراها موفق بودهایم، در شورای حکمیت من بودم وآقای عارف را راضی کردم با نامه آقای خاتمی و همین مدل را برای مجلس داریم به جلو میبریم و رفتهام به آقایان دولتی گفتهام که اگر برای مجلس برنامه دارید بیایید زیر چتر ما وشورای هماهنگی، آقای عارف قبول کرده، شورای مشورتی آقای خاتمی هم با ما هستند، آقای هاشمی و ناطق هم با ما هستند، چقدر رفتیم لواسانات پیش آقای ناطق نوری پارسال یادش بخیر اوووووووووووووه»
رهامی در ادامه د توجیه عزل و نصبهای زیاد در دولت یازدهم گفته است: «در شرایط کنونی مردم روحانی را رئیس جمهور میدانند و همه مدیران کنونی و مدیران در استانها، حتی اگر از دولت احمدینژاد باقی مانده باشند، امروز به حساب دولت روحانی نوشته میشوند و مردم امروز میگویند مسئولان دولت روحانی هستند؛ لذا هر مدیری در حیطه مسئولیت خود باید فتوکپی رئیس جمهور و دولت باشد و بدانیم اگر مردم میخواستند همان مدیران دولت قبل روی کار باشند به جلیلی رأی میدادند.»
به نظر میرسد این سخنران اصلاحطلب شناخت کافی از فضای انتخابات نداشته است و نمیدانسته که جلیلی کاندیدای منتخب احمدینژاد نبود و بلکه مشایی کاندیدای احمدینژاد بود و که احمدینژاد نیز مشایی را چندین بار به عنوان شخصی که مورد تایید اوست معرفی کرد.
هرچند اظهار نظرهای وی درباره انتخابات مجلس با توجه به زمان باقی مانده تا این انتخابات مخالف با فرمایشات مقام معظم رهبری است که بارها ورود زود هنگام به انتخابات را رد کردهاند.
همچنین ناطق نوری به عنوان یک چهره اصولگرا که اخیراً مورد توجه اصلاحطلبان قرار گرفته است، بارها و بارها نسبت به داشتن جلسات مشترک برای انتخابات مجلس واکنش نشان داده است وگفته است که بیان این مطالب حرف گزاف ودروغی است.
همچنین باید گفت که بیشک از مدل انتخابات شورای شهر رهامی در تهران در مجلس شورای اسلامی هم استقبال میشود؛ به طوری که نمایندهای به اصطلاح اصلاح طلب را به شورا فرستاده شد، اما بعدا این نماینده طرفدار شهردار اصولگرای تهران شد.
باید خاطر نشان شد زمان این تندرویها دیگر تمام شده است و دولت جدید با شعار اعتدال روی کار آمده است که جایی برای تند روی وافراط گرایی باقی نمانده است.
از طرف دیگر باید به مجمع محققین و مدرسین که در دعوت از این آقای حقوقدان ید طولانی دارند و از همین تریبون هم هر از گاهی توهین به هر شخصیتی صورت میگیرد، گفت: تا همین چند وقت پیش توهین به مراجع عظام تقلید از همین تریبون توسط این حقوقدان صورت گرفت و در تقبیح عملکرد مراجع عظام وعلمای اعلام در تدریس فقه سنتی جواهری که حضرت امام خمینی (ره) سالیان سال بر آن تاکید داشتند و با نقد بیادبانه مراجع عظام تقلید برای توجیه حقوق اساسی و قانون اساسی که در همین مجمع زمانی جلسه میگذاشتند گفتند که این همه مراجع و چند صد مجتهد ساعتها وساعتها بحث وجدل میکنند راجع به دماء ثلاثه، که اینطور بشود چه، آنطور بشود چه، ولی یک نفرشان راجع به حقوق اساسی صحبت نمیکنند.
احزاب خرپشته نشین
در حالی که در این سخنرانی رهامی مدام از شورای هماهنگی اصلاحات و قدرت و وحدت وعملکردش تعریف میکرد، چندی پیش در صفحه فیس بوک یک خبرنگار اصلاحطلب درباره این شورا نوشته شده بود: «تشکلی مفت خور و زائد با نام «شورای هماهنگی جبهه اصلاحات» متشکل از ۱۵، ۱۶ حزب کاغذی و تک نفره هر چند وقت یک بار دور همی مینشیند و از صدقه سر ماده ۱۰ احزاب، بودجهای از کیسه بیت المال میگیرند و حالش را میبرند.
تعدادی چند از چهرههای بادکرده و خودحق پندار، تحت تاثیر شگفت ننه جانشان، در مناسبتهایی مثلاً بیانیه هم صادر میکنند.!
با انواع و اقسام اغلاط املایی و انشایی.!...
تقاضا میکنم، از بالای آن خرپشته تشریف بیاورید پایین.! بد است. خوب نیست.
منبع: دانا