به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، دکتر سید حسینی، متخصص تغذیه ، گفت: در هنگام کباب کردن انواع گوشت که معمولا به صورت کباب کوبیده و یا جوجهکباب است، روغن از این مواد بر روی آتش میچکد و دود میکند و میسوزد که این دود بالا می آید و روی خود گوشت قرار میگیرد، که این نوع طبخ، شرایط بهداشتی و سلامتی مناسبی ندارد.
این متخصص تغذیه ادامه داد: از تجزیه روغن، اکسیدانها و رادیکالهای آزاد، ایجاد میشود که خاصیت سرطانزایی داشته و بنابراین غذایی را که برای حفظ سلامتی مصرف میکنیم، تبدیل به یک ماده مضر برای بدن میشود و بهتر است روشهای طبخ دیگری برای مصرف انواع گوشت انتخاب شود.
دکتر حسینی بیان کرد: در شرایطی که حرارت از بالا باشد بطوریکه روغن گوشت بر روی آتش نریزد، شرایط مناسبی برای طبخ انواع گوشت است.
منبع: باشگاه خبرنگاران