کد خبر:۳۳۶۵۳۹

جوجه را کباب نکنید!

تعطیلات پایان هفته، فرصت خوبی برای انجام مسافرت‌های کوتاه است.مهمترین مسئله در طول سفر،استفاده از غذای سالم برای خانواده است که معمولا از انواع کبابها استقبال زیادی می‌شود ولی آیا کباب کردن مرغ بهترین نوع طبخ است ؟

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، دکتر سید حسینی، متخصص تغذیه ، گفت: در هنگام کباب کردن انواع گوشت که معمولا به صورت کباب کوبیده و یا جوجه‌کباب است، روغن از این مواد بر روی آتش می‌چکد و دود می‌کند و می‌سوزد که این دود بالا می آید و روی خود گوشت قرار می‌گیرد، که این نوع طبخ، شرایط بهداشتی و سلامتی مناسبی ندارد.

این متخصص تغذیه‌ ادامه داد: از تجزیه روغن، اکسیدانها و رادیکالهای آزاد، ایجاد می‌شود که خاصیت سرطانزایی داشته و بنابراین غذایی را که برای حفظ سلامتی مصرف می‌کنیم، تبدیل به یک ماده مضر برای بدن می‌شود و بهتر است روشهای طبخ دیگری برای مصرف انواع گوشت انتخاب شود.

دکتر حسینی بیان کرد: در شرایطی که حرارت از بالا باشد بطوریکه روغن گوشت بر روی آتش نریزد، شرایط مناسبی برای طبخ انواع گوشت است.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار