تولید 4 واکسن انسانی در دستور کار معاونت علمی/ موفقیت در عرضه واکسن هاری دامی
کد خبر:۳۳۶۷۱۶

تولید 4 واکسن انسانی در دستور کار معاونت علمی/ موفقیت در عرضه واکسن هاری دامی

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی از تولید واکسن هاری دامی در کشور خبر داد و گفت: واکسن‌های «هاری انسانی»، «MMR» و بهینه سازی واکسن «هپاتیت ب» و «پنت والان» در مرحله تولید قرار گرفتند.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر مصطفی قانعی با اشاره به دستاوردهای مربوط به حوزه واکسن هاری در کشور افزود: واکسن هاری دامی در کشور تولید شده و واکسن انسانی آن نیز در حال تولید است.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی با تاکید بر اینکه در چند سال گذشته واکسن‌های «ب ث ژ» و «هپاتیت ب» در کشور تولید شده است، اظهار داشت: واکسن‌های «هاری انسانی»، «MMR» و بهینه سازی واکسن «هپاتیت ب» و «پنت والان» نیز در کشور در حال تولید است.

وی کیفیت واکسن‌های تولیدی در کشور را مناسب توصیف کرد و ادامه داد: کیفیت برخی از واکسن‌ها چون واکسن "ب ث ژ" و "هپاتیت ب" به لحاظ کمی و کیفی در دنیا قابل رقابت است به گونه‌ای که در تولید این نوع واکسن‌ها در مسیر دریافت PQ هستیم که دریافت این علامت، به نوعی کسب استاندارد بین المللی محسوب می‌شود.

رئیس انستیتو پاستور ایران با بیان اینکه ایران در بین 57 کشور اسلامی در زمینه تولید واکسن، رتبه خوبی را کسب کرده است، افزود: شرکت‌های دانش بنیانی که در این زمینه فعالیت دارند از حمایت‌های مختلف ستاد بهره می‌گیرند و از حمایت‌های معاونت علمی برخوردار هستند.

وی، در باره نحوه حمایت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از شرکت‌های دانش بنیان تولید کننده واکسن گفت: با تمام امکانات از طریق قرار دادن زیرساخت‌های موجود کنترل کیفی، تضمین کیفی، فنی و مهندسی، بازرگانی و زیرساخت‌های آموزشی و تحقیق و توسعه از این شرکت‌ها حمایت می‌کنیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار