کد خبر:۳۳۶۹۹۷
میرحاجی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

تجمع بزرگ دانشجویی مردمی مقابل سفارت مصر برگزار می‌شود/ تحصن شبانه دانشجویان مقابل سفارت اردن

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران از برگزاری تجمع بزرگ دانشجویی مردمی با عنوان «روز خشم علیه رژیم غاصب صهیونیستی» مقابل سفارت مصر خبر داد.

سیدمحسن میرحاجی در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، از برگزاری تجمع بزرگ دانشجویی مردمی با عنوان «روز خشم علیه رژیم غاصب صهیونیستی» مقابل سفارت مصر خبر داد.

 

وی با اشاره به اینکه این تجمع به همت بسیج دانشجویی برگزار می‌شود، اظهار داشت: این تجمع برای اعلام انزجار به حرکت وحشیانه رژیم جعلی صهیونیستی و هم‌دردی با مردم مظلوم غزه و همچنین در اعتراض به سکوت مجامع بین‌المللی و خیانت سران مرتجع کشورهای منطقه، فردا دوشنبه 13 مردادماه رأس ساعت 16:30 برگزار می‌شود.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: بسیج دانشجویی از عموم مردم و دانشجویان دعوت می‌کند تا برای اعلام انزجار به اقدامات وحشیانه رژِیم غاصب صهیونیستی برای شرکت در این تجمع حضور یابند.

 

میرحاجی افزود: دانشجویان پس از برگزاری تجمع مقابل سفارت اردن تا صبح تحصن می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار