کد خبر:۳۳۸۵۴۴
حسن روشن در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

استقلال و پرسپولیس امسال نتیجه نمی‌گیرند/ تیم‌های لیگ از حمله‌کردن می‌ترسند/ صادقیان جنبه ندارد

پیشکسوت فوتبال ایران با انتقاد از رفتارهای حاشیه ای پیام صادقیان، مقصر اصلی شکل گیری چنین رفتارهایی در این بازیکن را بی توجهی مربیان پایه عنوان کرد.

حسن روشن در گفتگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، درباره میانگین ضعیف گلزنی در فصل جدید رقابت های لیگ برتر اظهار داشت: بیشتر تیم ها با ترس وارد میدان می شوند و این مساله نشان می دهد که آنها نتوانسته اند در بازی های دوستانه پیش فصل خیلی موفق ظاهر شوند. البته عملکرد تیم ملی در جام جهانی نیز در این موضوع بی تاثیر نیست و می توان گفت که جام جهانی به طور غیر مستقیم بر روی لیگ برتر ایران تاثیر گذاشته است.

 

او با اشاره بازی های لیگ برتر در دو هفته اخیر گفت: به نظرم نه پرسپولیس و نه استقلال در لیگ امسال نتیجه نخواهند گرفت. باید موفقیت را در بین تیم هایی مثل فولاد، سپاهان و نفت تهران جستجو کرد. آنها خودشان سازندگی می کنند و نتیجه اش را نیز خواهند گرفت. فکر می کنید چرا سپاهان یعقوب کریمی را به راحتی در اختیار استقلال قرار داد؟ چون سپاهان بازیکن بهتر از کریمی را از درون باشگاه خود به تیم اصلی می آورد و جوانان خودش استفاده می کند. نتیجه این مساله صرفه جویی از هزینه ها نیز می باشد.

 

روشن درباره رفتارهای حاشیه ای پیام صادقیان عنوان کرد: بازیکن خوب باید اخلاق هم خوب باشد، اما متاسفانه برخی از جوانان جنبه ندارند. آنها به جای آنکه اخلاقشان نیز مثل بازی شان پیشرفت کند، روند معکوس در این باره مد نظر خود قرار می دهند. در اینجا بحث فوتبال پایه بسیار مهم است و البته ما از آن غافل مانده ایم. بدون شک وقتی از 10 سالگی اخلاق و فوتبال در کنار هم به بازیکنان نوجوان آموزش داده می شود، حاضل آن تربیت فوتبالیست هایی بااخلاق و توانایی فنی بالا می شود.

 

این پیشکسوت فوتبال ایران ادامه داد: باید چنین رفتارهایی از قبل با امثال صادقیان آموزش داده شود. به نظر علی دایی و مربیان صادقیان در ایجاد وضعیت کنونی مقصر نیستند. مقصر آن مربیانی است که بین سن 10 تا 17 سالگی به صادقیان آموزش های لازم را نداده و فقط حواسشان به فوتبال بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سید محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۵
نه اینکه اقای روشن خودش خیلی با اخلاق است؟!!نمی دانم چرا همش سراغ این عقده ای می روند؟!! این آقا اگر با اخلاق بود استقلال تحویلش می گرفت!!!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار