کد خبر:۳۳۹۰۱۶
دعوت مرد حاشیه‌ساز به سکوت.....

عابدینی و قدم زدن در مسیر حاشیه‌سازی؛ شما دیگه چرا مهندس؟

عضو کمیته فنی پرسپولیس در حالی اطرافیان این باشگاه را به سکوت دعوت کرده که خودش طی روزهای اخیر بارها در مصاحبه با رسانه های مختلف، حاشیه هایی را برای مدیرعامل و کادر فنی سرخپوشان به راه انداخت.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، امیر عابدینی چهره شناخته شده ای در فوتبال ایران است. او که سابقه بازی در تیم های پرسپولیس و پیکان را در سال های دور دارد، سابقه مدیرعاملی پرسپولیس و داماش را نیز در کارنامه اش می بیند.

 

یکی از آخرین سمت های عابدینی عضویت در کمیته فنی پرسپولیس بود که ظاهراً او دیگر قصد فعالیت در آن را ندارد.

 

کاری به سمت های این چهره فوتبالی نداریم، بلکه می خواهیم نقدی بر مصاحبه های اخیر عابدینی و حاشیه هایی که او ایجاد کرده، داشته باشیم.

 

عابدینی امروز در مصاحبه با یکی از خبرگزاری ها جملات جالبی را درخصوص سرخپوشان مطرح کرده است. او در این باره گفت است: باید راجع به پرسپولیس یک ماه سکوت کنیم تا آنها خودشان را پیدا کنند. آشفتگی دور و بر پرسپولیس زیاد است و حرف و حدیث‌ها هم هر روز بیشتر می‌شود. اگر صحبت‌های ما از سر دلسوزی هم باشد در این شرایط ثمربخش نیست. باید سکوت کنیم تا مدیران باشگاه، این وضعیت را جمع و جور کنند و وزارت ورزش هم یک نسخه حسابی برای این تیم بپیچد. اگر پرسپولیس می‌خواهد باشگاه شود باید مدیریت آن سامان یابد. برای همین خود من حداقل یک ماه درباره پرسپولیس حرفی نمی‌زنم! (خبرگزاری مهر، 20 مرداد 1393)

 

او در حالی این مصاحبه را انجام داده که طی روزهای اخیر چندین بار انجام مصاحبه های گوناگون با رسانه های مختلف بر حاشیه های سرخپشوان دامن زده است.

 

در زیر نگاهی به بخش هایی از این مصاحبه ها می اندازیم:

 

* پرسپولیس چند مشکل دارد. عقد قرادادها، مدیریت هزینه، عدم درآمدزایی، مشخص نبودن تکلیف اسپانسر، عدم تعامل هیات مدیره با مدیرعامل و تیم و همچنین عدم اختصاص بودجه به تیم‌های پایه. حالا همه این مشکلات را در کنار خیل طلبکاران قرار بدهید تا به آشفتگی باشگاه پی ببرید. مدیرعامل نتوانسته با اعضا تعامل کند چون رحیمی گزینه خود هیات مدیره نبود! منشا مشکلات همین جاست. وقتی آقای "یک خم بگیر" برای فوتبال نسخه می‌پیچد همین می‌شود! (خبرگزاری مهر، 6 مرداد)

 

* من چند روز پيش با آقاي کاشاني صحبت مي‌کردم. ايشان مي‌گفت آقايان باشگاهداري را به شوخي گرفته‌اند و تيمداري را مي‌پسندند. رحيمي و دايي ارتباط با باشگاهداري برايشان تعريف شده نيست و احتمالاً اسپانسر هم با اين اوضاع و احوال کار مي‌کشد. البته وزارت ورزش بايد به گونه‌اي مديريت مي‌کرد که مشکلي به وجود نيايد اما من بي‌تعارف نگران آينده پرسپوليس هستم. (خبر آنلاین، 12 مرداد)

 

* پرسپولیس الان یک تیم است و از حالت باشگاه خارج شده است. من با صراحت گفتم که پرسپولیس یک تیم است که یک مسئول تدارکات دارد و یک مسئول تامین بودجه. اسپانسرها و اعضای هیات مدیره مسئول تامین بودجه هستند و رحیمی هم مدیر تدارکات. من اسم رحیمی را در پرسپولیس مدیر تدارکات می‌گذارم نه مدیرعامل. هویت پرسپولیس هویتی است که سوخته می‌شود. من به جایی که معیار، روش و برنامه ندارد نمی‌روم. جایی مثل پرسپولیس که وضعیت هزینه و بودجه‌اش مشخص نیست و برنامه‌هایش ابتر می‌ماند. (خبرگزاری مهر، 14 مرداد)

 

* آنچه که محل تردید و تامل است سازماندهی باشگاه پرسپولیس است نه تیم‌داری آن. آنچه باعث نگرانی پیشکسوتان و بزرگان پرسپولیس و پرسپولیسی‌های دو آتشه می‌شود نداشتن ساختار مناسب در باشگاه پرسپولیس است. این باشگاه گرفتاری‌های زیادی دارد و از نظر سازماندهی، برنامه و بودجه، هدایت و اداره آن گرفتاری‌های فراوانی دارد. بخشی از این گرفتاری‌ها به مدیرعامل باشگاه و بخش دیگر آن به هیات مدیره و همچنین وزارت ورزش به عنوان مجمع باشگاه مربوط می‌شود. همین هرج و مرج باعث می‌شود که بدهی پرسپولیس بالغ بر 100 میلیارد تومان عنوان شود. اگر جریان سالم به پرسپولیس آمده تا کار کند باید از میزان این بدهی‌ها کاسته شود نه آنکه به این بدهی‌های انباشته اضافه شود. باید با برنامه و بودجه و صرفه‌جویی بخشی از دیون را پرداخت کند. ضمن اینکه می‌توان در بخش دیگر با تعامل و حسن نیت از بدهی‌های باشگاه کم کند که در این بخش به جای پول، عاطفه فروخته می‌شود. در هر حال باید گرفتاری‌های ستادی باشگاه پرسپولیس حل شود.

هرچند هیات مدیره باشگاه با کارآمد نبودن کمیته فنی موافق نبود اما مدیرعامل باشگاه با خرد جمعی مخالف است و فکر می کند یک نفره می‌تواند کار راجلو ببرد و آدم‌هایی که در کنارش هستند را به چشم مراحم نمی‌کند بلکه آنها را مزاحم می‌بیند پس بهتر است که در اطراف او دیگر کسی نباشد.

عابدینی در مورد اینکه گفته بود رحیمی مدیرعامل پرسپولیس مدیر تدارکات است گفت: بله وقتی به جای باشگاه تیم داریم و دیگر باشگاه به معنای واقعی کلمه وجود ندارد و ارتباطی بین تیم و باشگاه نیست نقش رحیمی مدیر تدارکات می‌شود زیرا دایی مدیر تیم است و رحیمی نقش تدارکات را دارد. رحیمی می‌گوید اجازه نمی‌دهم کسی در کار دایی دخالت کند زیرا دایی حتی به خود مدیرعامل هم اجازه دخالت نمی‌دهد. نتیجه چنین وضعی این است که رحیمی تدارکاتی یا تحصیل‌دار است درواقع او نقش یک پیک موتوری را در باشگاه پرسپولیس دارد و کاری که رحیمی می‌کند را یک پیک موتوری هم می‌تواند انجام دهد اینکه پول را بگیرد و به دایی بدهد.

در حالی که نقش مدیرعامل این است که کنترل و نظارت داشته باشد. آقایان می‌گویند ما اساسنامه‌ای نداریم اما من می‌دانم که اساسنامه وجود دارد و طبق همان اساسنامه مدیرعامل باید کارهای اجرایی را انجام دهد اما نمی‌دانم چرا پرسپولیس نمی‌تواند شکل واقعی باشگاه را بگیرد. (خبرگزاری فارس، 17 مرداد)

 

* من به همراه حسین عبدی و جعفر کاشانی خیلی تلاش کردیم که هر طور شده به باشگاه کمک کنیم. شما وقتی به یک نفر می‌گویید دستت را به من بده و بلند شو، آن فرد اختیار دارد دستش را بدهد یا ندهد. ما اعلام آمادگی کردیم که کمک کنیم و دست‌مان هم دراز بود اما دست ما را پس زدند. به هر حال این اتفاقی بود که افتاد و ما به این مرحله رسیدیم که به رحیمی گفتیم خیلی خب تیم را با دایی جلو ببر و حالا که نظرت این است که تیم خوب بسته شده، از این به بعد هم اگر کمکی خواستی بگو. ما در کمیته فنی حتی از اتفاقاتی که در تیم بزرگسالان می‌افتد هم گزارش نمی‌دهیم. بعد به تیم‌های پایه رسیدیم و قرار شد بودجه آن‌ها را تصویب کنیم. عبدی بسته پیشنهادی آورده بود که پس از زدن شاخ و برگ آن بودجه نهایی تیم‌های پایه به یک میلیارد و 70 میلیون تومان رسید. قرار شد این بودجه به تصویب هیات مدیره برسد و پول به این تیم‌ها تزریق شود اما وقتی کمکی نمی‌شود و به حرف‌های ما توجهی نمی‌شود ما باید چه کنیم؟ ما اصلا کاری به دایی نداشتیم. همه درها را بسته‌اند. آقایان درکی از کمیته فنی نداشتند. می‌گفتند که کمیته فنی خوب است اما کمکی به تشکیل آن نکردند. خادم بین هیات مدیره و مدیرعامل حکم بود و هرچه که هیات مدیره می‌گفت وتو می‌شد. پس از رفتن استیلی هیچ جا این صحبت نشد که چرا استیلی رفت و چرا آمد. یک وزنه فنی از هیات مدیره رفت، آیا استیلی عرصه را تنگ دید که رفت؟ آیا الان زادمهر در هیات مدیره شرایط مطلوبی دارد؟ کاشانی نسخه‌ای برای پرسپولیس نوشته بود که چگونه تیم به باشگاه تبدیل شود. اگر به همان عمل شده بود الان وضعیت بهتر از این بود. رحیمی قبل از آغاز فصل یک تز داشت که می‌گفت 25 میلیارد بودجه به من بدهید، نه هیات مدیره می‌خواهم، نه مشاور و نه دستیاری. تیم را هم قهرمان می‌کنم. این تفکر یعنی دور بودن از سیستم و سازماندهی. این تفکر به معنی فرار از خرد جمعی است و اینکه فردی فکر می‌کند، مدیر تدارکات بودن بهتر از مدیر پاسخگو بودن است! حالا مصاحبه می‌کنند و می‌گویند بگذارید ما کارمان را انجام دهیم اما حرف‌های من به خیلی وقت پیش بازمی‌گردد. من چند باری با اعضای هیات مدیره صحبت کردم و متوجه شدم که آن‌ها واقعا به دنبال حل و فصل مسائل باشگاه و ایجاد آرامش برای پرسپولیس هستند تا تیم به قهرمانی برسد. آن‌ها در جلسات هیات مدیره هم کاملا دست رحیمی را باز گذاشته‌اند که خودش تصمیم بگیرد. 30 میلیارد بودجه برای باشگاه در نظر گرفته شده و بازیکنانی که خواسته‌اند هم جذب شده‌اند. از این به بعد رحیمی باید به خوبی مسائل را مدیریت کند. (خبرگزاری ایسنا، 17 مرداد)

 

با نگاهی به صحبت های بالای کاملاً مشخص است که حرف های عابدینی بیش از آنکه به پرسپولیس کمک کرده باشد، حاشیه ساز بوده است.

 

اینکه فردی که خیلی به باشگاه پرسپولیس رفت و آمد ندارد، اینقدر درباره تیم سرخپوش پایتخت می کند، فقط و فقط حاشیه درست می کند.

 

به هر حال عابدینی تصمیم به سکوت گرفته و امیدواریم این سکوت بتواند در روزهای آتی کمک حال پرسپولیس برای خروج از این بحران خود ساخته شود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار