کد خبر:۳۴۹۷۶۰

دعوت از محقق ایرانی در بزرگترین کنگره جهانی دندانپزشکی /پخش سخنرانی آنلاین در 100 کشور

یک محقق ایرانی و مخترع تکنیک جراحی میکروسکوپی در حوزه دندانپزشکی در بزرگترین "کنگره جهانی دندانپزشکی اینترنتی" دعوت به سخنرانی شد.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر بهنام شکیبایی، فوق تخصص جراحی‌های میکروسکوپی ایمپلنت، به عنوان نماینده علمی قاره آسیا در زمینه "جراحی های ایمپلنت" دعوت به سخنرانی در دومین "کنگره جهانی دندانپزشکی اینترنتی" شد.

 

وی به عنوان اولین محقق ایرانی در این کنگره  روز سه‌شنبه هفته جاری 19 اوگست 2014، ساعت 10:30 به وقت نیویورک به صورت اینترنتی سخنرانی خواهد داشت.

 

شکیبایی که با اختراعات و تحقیقات خود در زمینه جراحی های میکروسکوپی باز سازی استخوان فک و ایمپلنت در 10 سال اخیر، از بنیانگذاران اصلی این رشته فوق تخصصی جدید در دنیا به شمار می آید، تنها سخنران این رشته در کنگره نام برده خواهد بود.

 

موضوع سخنرانی وی موارد استفاده از بزرگ‌نمائی میکروسکوپی در جراحی های کم تهاجمی بازسازی استخوان فک، لثه و ایمپلنت است.

 

کنگره جهانی دندانپزشکی اینترنی از سوی شرکت «تارگت میتینگ» آمریکا برگزار می‌شود و در اولین دوره برگزاری آن بیش از 60 سخنران بین‌المللی از رشته‌های مختلف دندانپزشکی از 35 کشور دنیا حضور داشتند و سخنرانی‌ها به صورت زنده در 54 کشور دنیا پخش ‌شد.

 

پس از استقبال دانشگاها و دندانپزشکان مستقل در سراسر جهان امسال در کنگره دوم تعداد سخنرانان 2 برابر شده و کنگره از سرور مرکزی در شهر یوستون آمریکا هم زمان به بیش از 100 کشور دنیا به صورت مستقیم پخش خواهد شد.

 

در این گردهمایی آخرین نتایج تحقیقاتی پژوهشگران بین المللی از رشته‌های مختلف دندانپزشکی که از طریق اینترنت به سرور مرکزی در آمریکا وصل می شوند و در کشور خود حضور دارند، ارئه خواهد شد.

 

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» دکتر شکیبایی با وارد کردن جراحی میکروسکوپی در حوزه کاشت دندان روش کمتر تهاجمی را در جراحی سینوس لیفت (جراحی استخوان فک) ارائه کرد که در این تکنیک ضمن کاهش عوارض این جراحی اقدام به کاشت دندان می شود.

 

تحقیقات نشان داده است که پس از کشيدن دندان طي دو ماه حدود 50 درصد از لثه به عنوان بافت نرم و استخوان فک به عنوان بافت سخت تحليل مي‌رود که اين امر اشکالات مهمي را براي کاشت ايمپلنت ايجاد مي‌کند. در این راستا این محقق ایرانی در تحقيقات خود روش نوينی برای جلوگيری از تحليل استخوان فک و لثه پس از کشيدن دندان ارائه کرد که به دليل تحقيقاتش در اين زمينه موفق شد بعنوان اولين محقق ايراني جايزه اول جراحان لثه آلمان را دريافت کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار