کد خبر:۳۵۰۹۱۸
حسن رنگرز در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

تاکید کمیته‌ملی المپیک بر بازی‌های آسیایی است، اما مصلحت نبود سوریان به اینچئون برود

سرپرست تیم ملی کشتی فرنگی گفت: حضور حمید سوریان در بازی های آسیایی به مصحلت نبود و باید کمک کنیم تا او در رقابت های جهانی ششمین طلایش را بگیرد.

حسن رنگرز در گفتگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، درباره لیست نفرات اعزامی به رقابت های جهانی ازبکستان و همچنین بازی های آسیایی اینچئون اظهار داشت: با در نظر گرفتن مصلحت ملی و با توجه به فاصله بسیار کم رقابت های جهانی با بازی آسیایی، در شورای تیم ملی تصمیم گرفته شد که آقایان حمید سوریان، امید نوروزی، افشین بیابانگرد، هادی علیزاده پورنیا، حبیب الله اخلاقی، مجتبی کریم فر، قاسم رضایی و بهنام مهدی راهی رقابت های جهانی ازبکستان شود و همچنین امید نوروزی، سعید عبدولی، هادی علیزاده پورنیا، حبیب الله اخلاقی، مجتبی کریم فر، مهدی علیاری و بشیرباباجان زاده نیز در بازی های آسیایی به روی تشک بروند.

 

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به نفرات دعوت شده، اولویت فدراسیون با کدام تورنمنت است؟ گفت: فدراسیون تلاش می کند که ملی پوشان کشتی فرنگی در هر دو تورنمنت موفق ظاهر شوند. با این وجود ما نیز تابع دستورات کمیته ملی المپیک هستیم. به هر حال نظر مسئولان روی بازی های آسیایی است و این مساله در انتخاب نفرات نیز تاثیرگذار بوده است.

 

سرپرست تیم ملی کشتی فرنگی درباره غیبت حمید سوریان در اینچئون عنوان کرد: ما در رقابت های جهانی با 8 کشتی گیر و در بازی های آسیایی با 7 فرنگی کار شرکت می کنیم. طبق قوانین باید در 7 وزن در اینچئون شرکت کنیم و بر همین اساس نیز تصمیم گرفته شد که ملی پوش در 59 کیلوگرم نداشته باشیم. درخصوص حمید سوریان نیز باید بگویم که به مصلحت نبود که او با توجه به فاصله کم این دو تورنمنت، در هر دوی آنها حضور داشته باشد. بر همین اساس تصمیم گرفته شد تا او در ازبکستان روی تشک برود. برای گرفتن این تصمیم مسائل فنی و ... را در نظر گرفته ایم. همه ما باید به سوریان کمک کنیم تا ششمین طلای جهانش را بدست بیاورد و تصمیم گرفته شده نیز به همین دلیل بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار