کد خبر:۳۵۱۵۹۸
شجاعي در نشست خبري:

پيش‌بيني سكو و رنگ مدال در تيراندازي با كمان سخت است/براي حضور در تيم ملي هيچ كس در حاشيه امنيت نيست

رئيس فدراسيون تيراندازي با كمان گفت: از دوره قبل عملكرد بهتري خواهيم داشت اما پيش‌بيني سكو و رنگ مدال در بازي‌هاي آسيايي كار سختي است.

به گزارش خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، در ادامه نشست‌هاي فدراسيون‌هاي اعزامي به بازي‌هاي آسيايي كره جنوبي صبح امروز محمدعلي شجاعي رئيس فدراسيون تيراندازي با كمان در محل كميته ملي المپيك به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

 

وي در ابتدا گفت: يكي از مسائل مهمي كه مطرح است تقويم فدراسيون‌هاي جهاني و حضور در رقابت‌هاي مختلف است كه در حال حاضر بازي‌هاي آسيايي يكي از برنامه‌هاي اين تقويم محسوب مي‌شودو لازم است هر فدراسيون از مدت‌ها قبل برنامه‌ريزي كند تا ورزشكاران خود را در اوج آمادگي به اين رقابت‌ها اعزام كند.

 

رئيس فدراسيون تيراندازي با كمان افزود: تيراندازي با كمان به جز برگزاري اردوهاي مقطعي، از 18 ماه قبل تداركات لازم را انجام داد و ورزشكاران و مسئولان فدراسيون به لطف خدا آنچه در توان داشتند را انجام دادند.

 

وي تاكيد كرد: يك اردوي خوب براي اين مسابقات در ابتدا نيازمند برنامه‌ريزي بود و فدراسيون براساس زمان‌بندي‌ها كار خود را آغاز كرد و اعزام به اردوها و مسابقات خارجي و همچنين برگزاري اردوهاي داخلي بدون وقفه انجام شد همچنين نگاه مثبتي كه در همكاري بين كميته ملي المپيك و وزارت ورزش و جوانان ايجاد شد باعث شد تا در فدراسيون‌ها اين هماهنگي جاري و ساري باشد و نتيجه مثبتي داشته باشد.

 

شجاعي به تصميمات منسجم و تامين اعتبارات با وجود كمبودهاي مالي اشاره كرد و گفت: فدراسيون ما حداكثر استفاده را از منابع مالي محدودي كه در اختيار داشت، برد و اميدواريم نتايج آن در بازي‌هاي آسيايي مشخص شود.

 

وي يادآور شد: در فدراسيون ما نگاه متفاوتي نسبت به ريكرو و كامپوند وجود دارد چرا كه ريكرو رشته المپيكي و كامپوند غيرالمپيكي است به علاوه جايگاه اين دو رشته و سطح ورزشكاران نيز در آسيا متفاوت است لذا لازم بود ما نيز در بحث اعزام اين مسئله را در نظر داشته باشيم.

 

رئيس فدراسيون تيراندازي با كمان خاطر نشان كرد:‌تلاش كرديم كه درهاي تيم ملي به روي همه ورزشكاران باز باشد و در قالب مسابقات انتخابي، قهرماني كشور و اعزام مربي به استان‌هاي مختلف از تمام استعدادها بهره‌مند شديم.

 

وي تصريح كرد: در ابتداي اردو 50 كمان‌دار حضور داشتند كه طي مراحل مختلف تعداد آنها كاهش يافت و تيم اعزامي مشخص شد؛ تمام ورزشكاران‌مان را به مسابقات اعزام كرديم ودر مسابقات مختلف محك زديم و پس از 18 ماه تيم اصلي را شناسايي كرديم.

 

شجاعي به مسابقات جهاني چين تايپه اشاره كرد و گفت: نقطه هدف ما مسابقات آسيايي بود و تمام مسابقاتي را كه در آن شركت كرديم به منظور محك براي ورزشكاران‌مان بود؛ در مسابقات چين تايپه 6 ورزشكار اعزام كرديم و در نهايت در اين رقابت‌ها آخرين محك انجام شد و اعضاي تيم ملي انتخاب شدند.

 

رئيس فدراسيون تيراندازي با كمان يادآور شد: در اين مسير كادر فني را تقويت كرديم و در بحث تجهيزات نيز تلاش كرديم با وجود كمبودهاي مالي امكانات لازم را فراهم كنيم تا ورزشكاران‌مان نگراني و دغدغه نداشته باشند.

 

وي افزود: امروز نيز تيم ملي براي برگزاري اردوي داخلي راهي انزلي مي‌شود و پس از 14 روز براي اعزام به مسابقات به تهران بازمي‌گردد؛ تيم ما 23 شهريور ماه و يك هفته قبل از آغاز مسابقات راهي كره مي‌شود تا با شرايط آب و هوايي و دهكده بازي‌ها آشنا شود.

 

شجاعي در خصوص سطح ورزشكاران كشورمان نيز گفت: هميشه ميزبان شرايط خاصي دارد به خصوص تيراندازي با كمان خاستگاه كره نيز محسوب مي‌شود و آنها روي مدال طلاي اين رقابت‌ها حساب كرده‌اند به علاوه سيستم  اجرايي مسابقات نيز دست خود كره است و عوامل موثر در مسابقات از شرق آسيا هستند اميدوارم بتوانيم در نهايت مزد تلاش‌مان را بگيريم و دل مردم را شاد كنيم.

 

وي افزود: تاكنون آنچه لازم بوده است براي كادر فني انجام داديم و از آنجايي كه ايران در رشته ريكرو ضعيف بود سرمربي كره‌اي آورديم تا نتيجه بهتري كسب كنيم بايد بدانيم كه همه مربيان كره‌اي در اين رشته در كشورهاي ديگر خوب كار‌ كرد‌ه‌اند و آورند سرمربي از كره نيز به واسطه اين است كه داشته‌هاي خوبي در رشته ريكرو دارد.

 

رئيس فدراسيون تيراندازي با كمان تاكيد كرد: در رشته ريكرو كار نشده بود و پشتوانه نداشتيم و من معتقدم كه تا همين جا هم سرمربي كره‌اي در جهت توسعه اين رشته در ايران عملكرد خوبي دارد.

 

وي در خصوص اعزام ورزشكاران نيز گفت: ما اصراري به اعزام هميشگي افراد نداريم و قرار نيست كه كسي كه نفر 42‌ام دنيا مي‌شود باز هم به مسابقات اعزام شود ما بايد ورزشكاران‌مان را در داخل آماده كنيم و اگر لازم است بعد از غيبت در دو مسابقه جهاني، به مسابقات اعزام شود؛ در اين مدتي كه در فدراسيون حضور دارم هيچ ورزشكاري براي حضور در تيم ملي در حاشيه امنيت نبوده حتي در رشته كامپوند.

 

شجاعي تاكيد كرد: برخي افراد مشكلات مالي را دليل اعزام نشدن برخي از رشته‌ها به بازي‌هاي آسيايي اعلام كردند اما من معتقدم كه يك كاروان بايد كيفي اعزام شود و آنچه در پايان مورد سنجش قرار مي‌گيرد مدال‌آوري ورزشكاران است؛ كاروان با يك فدراسيون فرق مي كند و بايد در هر شرايطي صلاح كشور را در نظر گرفت.

 

وي افزود: ما در رشته ريكرو تلاش كرديم كه با حضور مربي كره‌اي ركوردهاي بهتري بگيريم ولي زماني كه اين عملكرد را رصد كرديم ديديم اين اتفاق نيفتاده و صلاح نيست اين رشته به بازي‌ها اعزام‌ شود. در حال حاضر در حال تدارك هستيم تا ريكرو براي مسابقات به المپيك كسب سهميه كند.

 

رئيس فدراسيون تيراندازي با كمان تاكيد كرد: هند تيراندازي را كمان را هم زمان با ايران شروع كرد ولي چون كار را از پايه آغاز كرد در حال حاضر تيم خوبي دارد ولي تيم ايران فقط در جهت ماندگاري برخي از افرادكار كرد؛ ما در نوجوانان و جوانان فعال نيستيم اما امر استعدايابي را آغازكرديم و مي‌خواهيم استعدادهاي زيادي را شناسايي و در اختيار سرمربي خود قرار دهيم.

 

وي در خصوص نحوه حضور كيان‌زاده در تيم ملي با وجود كسب عنوان 29 ام در مسابقات جهاني گفت: همان طور كه پيش از اين گفتم در رشته كامپوند تعلل زيادي كرديم تا بهترين‌ها اعزام شوند و مطمئن باشيد اين افراد بهترين‌هاي كشور هستند؛ كيان‌زاده دوبار به تيم ملي دعوت شد و خط خورد آنچه در فدراسيون تحقق يافت اين بودكه براي اعزام فقط توانمندي‌ها مدنظر بود.

شجاعی خاطر نشان کرد: تشخیص مدیریتی این بود که به صلاح کاروان ایران است که تیم ریکرو به بازی‌های آسیایی نرود. نگاه من به عنوان رییس فدراسیون، نگاه به کاروان ایران است و در نهایت باید توجه داشته باشیم تا مدال‌های ایران را در بازی‌های آسیایی ببینیم.

 

رییس فدراسیون تیروکمان افزود: زمانی که مربی کره‌ای به ایران آمد تلاش کردیم شاید چند نفر رکوردهایشان در ریکرو پیشرفت کند اما در نهایت میزان پیشرفت آنها برای بازی‌های آسیایی کافی نبود و این موضوع دلیل اعزام نشدن آنها به اینچئون است.

 

شجاعی گفت: کمیته ملی المپیک بعد از اینچئون هم برای فدراسیون‌ها برنامه دارد و موضوع المپیک ریو مطرح است. اگر بخواهیم در رشته ریکرو نتیجه‌ بگیریم نباید عجله‌ای برای اعزام تیم داشته باشیم. باید بگویم که نگاه ما به کامپوند مدال آوری است و نگاه‌ما به ریکرو به عنوان یک رشته المپیکی است که نیازمند برنامه است تا در آینده نتیجه‌ بگیرد.

 

وی با اشاره به بحث استعدادیابی در تیروکمان خاطر نشان کرد: من نگاه نمی‌کنم که این موضوع در دوره من اتفاق می افتد یا خیر؟ باید بگویم که ما در بحث استعدادیابی بسیار خوب کار ‌کرده‌ایم و حدود 60 نفر از استعدادهای تیروکمان را به زودی در سایت آزادی جمع خواهیم کرد و تیم‌های پایه را تشکیل می‌دهیم. اگر می بینید که امروز والیبال در مسابقات بین‌المللی نتیجه‌ می‌گیرد نتیجه‌ برنامه‌ریزی و استعدادیابی است که از سال‌های گذشته وجود دارد. باید فدراسیون را تحمل کنید تا کار پایه‌ای در رشته ریکرو انجام شود تا در آینده نتیجه‌ بگیریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار