کد خبر:۳۵۱۲۹۴

پلیس آمریکا در فرگوسن جنگ به راه انداخته

پلیس آمریکا در حالی به تجهیزات نظامی مجهز شده است که بررسی چندانی روی قدرت استفاده پلیس در استفاده از این تجهیزات صورت نمی‌گیرد و شناخت چندانی نیز درباره افسران پلیسی که به این تجهیزات مجهز می‌شوند، وجود ندارد.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، روزنامه آمریکایی «واشنگتن تایمز» در گزارشی به نقل از «تیم لینچ» مدیر پروژه داوری کیفری در اندیشکده «کاتو» نوشت: پلیس آمریکا در حالی به تجهیزات نظامی مجهز شده است که بررسی چندانی روی قدرت استفاده پلیس در استفاده از این تجهیزات صورت نمی‌گیرد و شناخت چندانی نیز درباره افسران پلیسی که به این تجهیزات مجهز می‌شوند، وجود ندارد.

 

آن را بازتاب داده است، لینچ با زیر سؤال بردن ضرورت نیاز پلیس آمریکا به نفربرهای زرهی و هشدار درباره این سطح هشداردهنده از تجهیز پلیس به تجهیزات نظامی، اعلام کرده است برخی شوراهای شهری آمریکا تنها زمانی متوجه تجهیزات پلیس خود و عملکرد آنها می‌شوند که یک تراژدی رخ داده است و بعد از وقوع این تراژدی است که اعضای شورای شهر شروع به طرح سؤال‌هایی می‌کنند که باید پیش‌تر پرسیده می‌شد. بر اساس این گزارش، بحث درباره تشدید نظامی شدن پلیس آمریکا از تاریخ 9 آگوست سال جاری میلادی و بعد از مرگ یک نوجوان سیاهپوست آمریکایی که در شرایط غیرمسلح، توسط پلیس در فرگوسن هدف قرار گرفت و کشته شد، شدت پیدا کرده است؛ این تیراندازی، گرچه با تظاهرات و ناآرامی‌های گسترده‌ای در فرگوسن همراه شد اما فیلم‌هایی نیز منتشر شده است که نشان می‌دهد معترضان در شرایطی که به شیوه‌ای مسالمت‌آمیز اعتراض خود را به عملکرد پلیس به تصویر می‌کشیدند، هدف حمله پلیس ضدشورش و گازهای اشک‌آور و گلوله‌های پلاستیکی قرار می‌گرفتند. لینچ در واکنش به تصاویری که از واکنش پلیس آمریکا به معترضان در فرگوسن دید، اعلام کرد تصویری دیده است که در آن، یک تک‌تیرانداز پلیس در بالای یک خودروی زرهی قرار گرفته بود و معترضان را تماشا می‌کرد؛ لینچ گفت: این تصویری است که من بزودی آن را فراموش نخواهم کرد.

 

عضو کاتو در ادامه اظهارات خود گفت که نیروهای پلیس آمریکا به طور روزافزون در حال دیدن آموزش توسط اعضای ارتش این کشور هستند و این امر بسیار دردسرساز و نگران‌کننده خواهد بود زیرا ارتش و پلیس 2 نقش کاملا جداگانه از یکدیگر دارند.

 

لینچ معتقد است ارتش آمریکا زمانی که تصمیمی آگاهانه برای استفاده از قدرتی کشنده اتخاذ شود، در صحنه بین‌المللی وارد عمل می‌شود و تمرکز ارتش روی تکمیل ماموریت آنهاست و نه تفکر درباره حقوق اساسی کسانی که در طرف دیگر جنگ قرار دارند اما در کشوری که مردم آن بی‌گناه هستند مگر تا زمانی که گناه آنها ثابت شود، افسران پلیس باید عکس ارتش عمل کنند و همواره به فکر حقوق مظنونین خود باشند. لینچ اعلام کرد: ما می‌خواهیم پلیس از استفاده از زور خودداری کند و حداقل استفاده از زوری که احتمالا ضرورت پیدا می‌کند را اعمال کند تا مظنون را به دادگاه بیاورد؛ این مقام ارشد کاتو گفت، زمانی که یک افسر پلیس حدود را می‌شکند، دادستان‌ها و روسای پلیس باید آماده مجازات وی باشند، نه اینکه تلاش کنند حقیقت را کتمان کنند.

 

عضو کاتو گفت که نیروهای پلیس آمریکا از تیم‌های ویژه خود صرفا برای مقابله با شرایط خطرناکی مانند بحران‌های گروگانگیری استفاده می‌کنند اما در حال حاضر، این تیم‌های ویژه پلیس درگیر عملیات عادی و گشت‌زنی‌های پلیس شده‌اند. لینچ گفت که افسران پلیس آمریکا به عنوان افسران صلح در این کشور در نظر گرفته می‌شدند اما با وجود شرایط شبه‌نظامی فعلی پلیس، عکس این قضیه اتفاق افتاده است و افسران پلیس دیگر شبیه افسران پلیس نیستند بلکه شبیه نظامیانی هستند که آماده جنگ می‌شوند. او در پایان افزود که ورود تیم‌های ویژه پلیس آمریکا به خانه‌ها در شرایط فعلی معمول‌تر از حدی شده است که مردم باور دارند؛ بر اساس اعلام لینچ، تیم‌های ویژه پلیس در این حملات حتی از نارنجک‌های دستی خود استفاده می‌کنند که این نارنجک‌ها گاهی اوقات پیامدهای تاسفباری در پی دارد.

 

لینچ به حادثه ماه مه سال جاری میلادی اشاره کرد که افسران پلیس نارنجکی دستی را بدون دادن هشدار به پنجره خانه‌ای پرتاب کردند و این نارنجک در تخت نوزادی افتاد که بشدت وی را مجروح کرد؛ این نوزاد همچنان در کما بسر می‌برد و این در حالی است که مادر این نوزاد بدون اینکه فرصت دیدن جراحت فرزندش را داشته باشد، توسط پلیس دستگیر و به خارج از منزل برده شد.

 

منبع: وطن امروز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار